atiman Μάϊος 17, 2010 Author #141 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 Κι ομως δεν ειναι ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάϊος 17, 2010 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 Κι ομως δεν ειναι ιδια.Έχεις δίκιο την είδα τη διαφορά στα gpu registersΜε ποιο πρόγραμμα να δω σωστά τη maximum τάση μέσα από τα windows;Το OpenHardwareMonitor μου δείχνει max 1,13V Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάϊος 25, 2010 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2010 Για να περάσω ένα άλλο bios στις 5770 (της Asus κι αυτό) ποιο/α αρχείο/α να αντικαταστήσω στο Tool σου; Αρκεί το HD5770\BIOS\AS577H; Η ερώτηση στο προηγούμενο ποστ ισχύσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 29, 2010 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Ωραιος ατιμαν.πολυ καλο και ευχρηστο το tool σου.περασα το 1,15 bios και πηγε η καρτα χαλαρα στα 950/1220 (5850).το μονο που δεν με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι ο ανεμηστηρας δεν ανεβαινει και πολυ.δλδ πρεπει να φτασει ο πυρηνας 85 βαθμους για να παει πανω απο 35%.σε stress test μονο φτανει τοσο.ετσι ηταν βεβαια και με το μαμα bios οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 29, 2010 #145 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 τελικα ακυρο αυτο με τις θερμοκρασιες.επαιξα λιγο cod6 και η καρτα εφτασε τους 88 βαθμους και κολησε ο υπολογιστης.Υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω τις στροφες του ανεμηστηρα οταν ανεβαινει η θερμοκρασια τις καρτας?Δηλαδη εκει που ειναι τωρα στο 35% στους 85 βαθμους να ειναι στο 45%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάϊος 29, 2010 #146 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 Greg εκλεισες εντελως το pc ή εκανες μονο restart μετα το περασμα του bios;Αν το δευτερο, κανε το πρωτο και ολα θα φτιαξουν.Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να πειραξεις το rpm ανα συγκεκριμενες temps ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 29, 2010 #147 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2010 το εκλεισα εντελως.αμα αφησω τον ανεμηστηρα στο auto πανε στο θεο τα temps.το βαζω χειροκινητα στο 50 και ολα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάϊος 30, 2010 #148 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Το afterburner εχει ενα καλο προγραμματακι για ρυθμιση ανεμιστηρα. Αν δεν εμπιστευεσαι το voltage tweak του, εχε το ανοιχτο μονο για το προγραμμα του ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 30, 2010 Author #149 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Greg εκλεισες εντελως το pc ή εκανες μονο restart μετα το περασμα του bios;Αν το δευτερο, κανε το πρωτο και ολα θα φτιαξουν.Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να πειραξεις το rpm ανα συγκεκριμενες temps ...Υπαρχει, αλλα παλι μεσω bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 30, 2010 #150 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 Υπαρχει, αλλα παλι μεσω bios.μπορω να το κανω με καποιο προγραμμα εγω ή θέλει ειδικές γνώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 31, 2010 #151 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 αν εχεις ορεξη διαβασε μερικα tutorial για το rbe αυτο ειναι ενας bios editor για ατι καρτες .εκειε μπορεις να πειραξεις οπως θες το φαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 31, 2010 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 αν εχεις ορεξη διαβασε μερικα tutorial για το rbe αυτο ειναι ενας bios editor για ατι καρτες .εκειε μπορεις να πειραξεις οπως θες το φανδοκιμασα με το rbe.ετσι το εφτιαχνα και της 4890 αλλα το bios του atiman για την 5850 (AS585H) δεν νιωθει απο το rbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάϊος 31, 2010 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 μπορω να το κανω με καποιο προγραμμα εγω ή θέλει ειδικές γνώσεις?Οντως ατιμαν βοηθησε μας με λιγες λεπτομεριες παραπανω αν θες ...Εγω να πω τον καημο μου, εχω επαναφερει το παλιο bios γιατι το βραδυ που κοιμαται η γυναικα, και θελω να παιξω κανα παιχνιδακι με χαμηλα τον ηχο, ηταν ανυποφορος ο ανεμιστηρας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 31, 2010 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 δηλαδη τι ακριβως εκανες και δεν πετυχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 31, 2010 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 δηλαδη τι ακριβως εκανες και δεν πετυχεβασικα,με το που φορτωνω το bios στο rbe βλεπω στις ρυθμισεις του ανεμηστηρα οτι ειναι κανονικα προγραμματισμενος.δηλαδη οταν παει ο πυρηνας 70 βαθμους να ειναι στο 50% ο ανεμηστηρας(χωρις να πειραξω εγω τιποτα) αλλα δεν συμπεριφερεται ετσι η καρτα.Και που το πειραξα και τον ρυθμισα λιγο διαφορετικα παλι δεν επιασε.Δεν με πειραζει και πολυ γιατι το ανεβαζω χειροκινητα οποτε ανοιγω game στο 50%.Αλλα στο pc καθονται και αλλοι που και που και παιζουν και δεν ξερουν ξερω γω πως πρεπει να ανεβασουν τον ανεμηστηρα και φοβαμαι μην γινει τιποτα τετοιο και παρω καμια καρτα στο χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 31, 2010 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 το rbe δεν παει να πει οτι θα σου αλλαξει το bios αν δεν φλασαρεις την καρτα ,ελπιζω να το ξερεις . δεν το παιζω εξυπνος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 31, 2010 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 την φλασαρα.ειπαμε rookie αλλα οχι και ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 1, 2010 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 βασικα,με το που φορτωνω το bios στο rbe βλεπω στις ρυθμισεις του ανεμηστηρα οτι ειναι κανονικα προγραμματισμενος.δηλαδη οταν παει ο πυρηνας 70 βαθμους να ειναι στο 50% ο ανεμηστηρας(χωρις να πειραξω εγω τιποτα) αλλα δεν συμπεριφερεται ετσι η καρτα.Και που το πειραξα και τον ρυθμισα λιγο διαφορετικα παλι δεν επιασε.Δεν με πειραζει και πολυ γιατι το ανεβαζω χειροκινητα οποτε ανοιγω game στο 50%.Αλλα στο pc καθονται και αλλοι που και που και παιζουν και δεν ξερουν ξερω γω πως πρεπει να ανεβασουν τον ανεμηστηρα και φοβαμαι μην γινει τιποτα τετοιο και παρω καμια καρτα στο χερι. δεν ξερω γιατι δεν πετυχες κατι εμενα στην 5970 στα πολυ idle ειταν οι στροφες στο πρωτο επιπεδο 2104 και ακουγοταν και το αλλαξα στις 1604 στροφες για να μην ακουγεται το οποιο παει μεχρι 43-44 βαθμους που ειναι ενταξει τωρα θα κατεβασω και το επομενο επιπεδο που παει 2600 νομιζω καμμια 300-400 στροφες κατω γιατι ακουγεται και το οποιο εχει ενεργοποιηθει γιατι εχει ζεστανει ο καιρος θα το βαλω περιπου 2104 οσο ηταν το πρωτο επιπεδο επειδη ετσι ειναι ρυθμισμενο μολις περασει μια θερμοκρασια ενεργοποιειται το αμεσως επιπεδο στροφων και ουτε καθεξης.... τα επιπεδα που ειναι μετα απο τα 2 πρωτα δεν μας ενδιαφερουν γιατι ενεργοποιουνται μονο οταν η θερμοκρασια ειναι υψηλα ετσι πιστευω κερδιζεις σε θορυβο σε idle με μια μικρη ανοδο σε θερμοκρασια 1-2 βαθμους που ειναι ασημαντη διαφορα μπροστα στη ζαλουρα του fan:rant: oλα αυτα βεβαια με RBE και μετα φλασαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 1, 2010 Author #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 @ultraex2005, Αν κοιταξεις πιο πισω, εδω εχω αυτο που θες χωρις να παιδευεσαι. Ετσι οπως το εχεις φτιαξει πρεπει να εχεις ενα κενο 12 με 15 βαθμους.@javaneze:, Πως να βοηθησω? Το rbe δεν μπορει να ακολουθησει τα βηματα που διαβαζει ο catalyst για την κινηση του ανεμιστηρα. Πρεπει να ψαξεις και να βρεις το καταλληλο step (δυσκολο με απειρες δοκιμες και reflashing), ετσι ανεξαρτητα και μεμονομενα (μονο απο το bios κατα rbe) δεν γινεται.!!! Δουλευω με αλλα εργαλεια στον τομεα bios.@Gregorypeg1000, Πες μου τι ακριβως ζητας και θα βρω χρονο να στο φτιαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 1, 2010 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2010 απλα ξερω γω να μην πιανει η καρτα 80αρια++.πχ στους 70-75 βαθμους να χτυπαει ενα 50% ο ανεμηστηρας.αλλα δεν χρειαζεται να το φτιαξεις.εχω φτιαξει 3 profiles(1 με ολα default για destkop,ενα με τον ανημηστηρα στο 35% για ελαφρα παιχνιδια(fifa,pro,l2) και ενα με τον ανεμηστηρα στο 50% για τα βαρια παιχνιδια) και τα αλλαζω με συνδυασμο Alt+1,2,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.