Jump to content

Atiman Bios Flashing Tool (5ΧΧΧ Series)

atiman

Recommended Posts

εκανα cf 2x5850,με τα bios ατιμαν,αλλα οταν εγκαθιστω τον driver δεν μπορω να μπουταρω μετα,μονο αν βγαλω τη μια απο το ρευμα μπουταρει,εχω τροφοδοτικο 750αρι,τι να ειναι bios,drivers η τροφοδοτικο?

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Ενημερώνω ότι έχω φλασάρει τις 6850 sapphire μου με το ΒΙΟΣ της ASUS (790-1000) το οποίο δίνει περιθώριο στο ccc έως 1000 στον πυρήνα. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής όλα φυσιολογικά, τις δουλεύω 915/1135 και θα δοκιμάσω να ανέβω και άλλο

εκανα cf 2x5850,με τα bios ατιμαν,αλλα οταν εγκαθιστω τον driver δεν μπορω να μπουταρω μετα,μονο αν βγαλω τη μια απο το ρευμα μπουταρει,εχω τροφοδοτικο 750αρι,τι να ειναι bios,drivers η τροφοδοτικο?

χωρις drivers μπαινω στα windows,αλλα οταν τον περναω και κανω επανεκινηση δεν μπουταρει.

θα η8ελα να ρωτησω ποιο ειναι καλυτερο bios για την 5970 ..... Αυτο που εχεις στο Flash Fuide v2.1 η αυτο που ειναι στην παρακατω σελιδα που ειναι μεταγενεστερο

HD5970 'Fixed all problems with latest official BIOs' (ADDED LATEST VBIOS IN POST 1) - bit-tech.net Forums της SAPHIRE

Δεν ειπα αυτο, Asus εχει το tool μου, το post σου εχει sapphire, το οποιο ειναι για συγκεκριμενη δουλεια οπως ανεφερα.

Τα vga bios δεν προσφερουν κατι, απλα λυνουν συγκεκριμενα προβληματα οταν υπαρχουν.

Αν εσυ δεν εχεις καποιο τοτε δεν εχεις λογους να ψαχνεις να βρεις ποιο ειναι το καλυτερο.

• 1 month later...

φιλε atiman...επειδη εχω κουραστει με το msi afterburner σε παρακαλω στειλε μου ενα bios για 1000/1300 οι καρτες ειναι οι εξης....Gigabyte 5970 R597D5-2GD-B (PCI-Express) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr και Gigabyte ATI Radeon HD 5870 - Kάρτα γραφικών - Radeon HD 5870 - 1 GB | Multirama ειναι και οι δυο σε υδροψυξη...ευχαριστω

Δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα που μου λες ποιες version ειναι οι καρτες.

Θα παρακαλουσα να μου στειλεις με ενα e-mail τα original bios των καρτων σου να δω ποιες ειναι και αν μπορουν να αντεξουν με ασφαλεια...

φιλε atiman...επειδη εχω κουραστει με το msi afterburner σε παρακαλω στειλε μου ενα bios για 1000/1300 οι καρτες ειναι οι εξης....Gigabyte 5970 R597D5-2GD-B (PCI-Express) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr και Gigabyte ATI Radeon HD 5870 - Kάρτα γραφικών - Radeon HD 5870 - 1 GB | Multirama ειναι και οι δυο σε υδροψυξη...ευχαριστω

Μα ο atiman ποτε δεν εδωσε bios με ανεβασμενα ρολογια γιατι δεν περνουν το ιδιο overclock ολες οι καρτες και δεν πανε επομενως το μαξ overclock θα το βρεις μονος σου μετα απο δοκιμες βαλε το bios που θες και δοκιμαζε να ανεβαζεις σιγα σιγα και τρεχε το furmark για να δεις αν ειναι σταθερη η καρτα αν βγαλει 2-3 ωρες δοκιμασε να ανεβασεις λιγο ακομα και παει λεγοντας

atiman σου εστειλα mail.......

Τα πηρα.

Για την 5970 εχεις στειλει μονο το slave bios, αλλα δεν πειραζει καταλαβα την version της, δεν μπορει να ανεβει στα 1300 η μνημη σ αυτην την καρτα.

Στην 5870 "φορας" δικο μου bios της ASUS μεσα απο το tool μου και μαλιστα το "υψηλοτερο" σε τασεις..., αυτη μπορει να ανεβει στα 1000/1300..

Τι ζητας που να μπορω να σε βοηθησω?

• 6 months later...
γεια σας δεν ξερω εαν ειμαι εκτος θεματος απλα θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω update bios σε 2 GV-R487X2-2GH-B καρτες που εχω.ευχαριστω.

Για διπυρινες καρτες χρειαζεται καποια σχετικη εμπειρια για το πως θα το κανεις.

Μπορουμε να σε οδηγησουμε, αν χρειαζεται.

Ποιος ειναι ο λογος που χρειαζεσαι αναβαθμιση, δεδομενου οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο οσον αφορα το bios αυτων των καρτων.

γεια.ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.πριν ενα μηνα και οι δυο καρτες παριυσιασαν προβλημα η μαι μετα παο 10 λεπτα στα windows παγωνει και βγαζει μπλε οθονη η δε αλλη οταν κανουν boot τα windows κατι σαν τετραγωνα ακομη και σε dos.Δεν εχω πολλες γνωσεις απλως σκεφτηκα μηπως διορθωθει η κατασταση καπως πριν προχωρησω σε αγορα αλλης καρτα ειδικα τετοια εποχη.ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.