Jump to content

Atiman Bios Flashing Tool (5ΧΧΧ Series)

atiman

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Τώρα ότι και να σας πω μακακια θα είναι από κει και πέρα μιας και είμαι "διακοπές" και δεν έχω τον υπολογιστή μου μαζί....δυστυχώς:(

Πάντως αυτό θυμόμουν...οτι δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω....παίζει να μην το πρόσεξα και πολύ το λουκέτο....όταν δοκιμάσω και δω ότι δεν πάει πάλι θα κάνω ποστ εδώ...

Σας ευχαριστώ ρε παίδες για τον χρόνο σας :T:

φλασαρα την 5850 gigabyte,και μου βγαζει αυτο...

μου ζηταει να περασω παλι drivers,αλλα δεν τους παιρνει.

post-14612-1416074518,2248_thumb.gif

Πρεπει να σου ζητησει να ξαναπερασεις τους drivers εφ οσον βλεπει αλλη καρτα.

Τι εννοεις δεν τους "παιρνει"?

Πρωτα απ ολα, πριν απ ολα κλεισε το μηχανημα και ξανανοιξε το. Τελειως.

Πρεπει να σου ζητησει να ξαναπερασεις τους drivers εφ οσον βλεπει αλλη καρτα.

Τι εννοεις δεν τους "παιρνει"?

βαζω τους 10.6 τους δικου σου,και κολανε κατα την εγκατασταση,μετα δοκιμασα με το unistall εργαλειο,παλι τα ιδια.

βαζω τους 10.6 τους δικου σου,και κολανε κατα την εγκατασταση,μετα δοκιμασα με το unistall εργαλειο,παλι τα ιδια.

εβαλα τους drivers της ati 10.6,μονο ετσι τους πηρε,θα ηθελα να μου πεις αν χρειαστω πως να επαναφερω το αρχικο bios?

Κατ αρχην, οι drivers οι δικοι μου με τους drivers της ΑΤΙ ειναι ΑΤΙ, οποτε την παραμικρη διαφορα στην διαδικαστικη συμπεριφορα δεν εχουν.

Εαν κατα την αρχικη διαδικασια του flashing επελεξες το backup menu, τοτε μονον μεσω του restore menu επαναφερεις το αρχικο bios.

Κατ αρχην, οι drivers οι δικοι μου με τους drivers της ΑΤΙ ειναι ΑΤΙ, οποτε την παραμικρη διαφορα στην διαδικαστικη συμπεριφορα δεν εχουν.

Εαν κατα την αρχικη διαδικασια του flashing επελεξες το backup menu, τοτε μονον μεσω του restore menu επαναφερεις το αρχικο bios.

ναι,ειχα επιλεξει αρχικα save default bios, δοκιμασα με restore,αλλα δεν βρισκει το 585(old bios),βγαζει error.παντως τρομερο φλασαρισμα,αξιζει 100%.μπραβο σου.:happy2:

Σε αυτό που λέει ο koukoubetses έχει δίκιο και εγώ μόλις της flasaρα της δικιά με το 1.1 της ASUS πήγα να περάσω τους οδηγούς τους δικούς και κολλούσε στο detect hardware !!!

Πέρασα τους 10.6 τους απλούς και μετά τους δικούς σου atiman μόνο έτσι τους πήρε !!

Σε αυτό που λέει ο koukoubetses έχει δίκιο και εγώ μόλις της flasaρα της δικιά με το 1.1 της ASUS πήγα να περάσω τους οδηγούς τους δικούς και κολλούσε στο detect hardware !!!

Πέρασα τους 10.6 τους απλούς και μετά τους δικούς σου atiman μόνο έτσι τους πήρε !!

ναι εκει κολλουσε κι εμενα,με τη 2.1 εκδοση τη φλασαρα,αλλα μαλλον εβαλα το 1.15 της asus,λες να εχω προβλημα atiman?για το backup του bios νομιζω ψαχνει στο c η στο usb?αν βαλω σκετο το bin στο φλασακι και bootαρει απο εκει δεν θα το δει?

Αυτο δεν το καταλαβαινω, πρεπει να το κοιταξω..

Παντως η σωστη διαδικασια εφ οσον αλλαζουμε vendor name εχει δυο τροπους,,

1. Κανουμε Uninstall τον driver πριν το bios flashing.

2. Ενημερωνουμε τον driver μεσω του device manager>vga adapter>update driver. *

* Στην ουσια ο driver δεν χρειαζεται να βγει αλλα να διαβασει το σωστο vendor name. Με την πιο πανω διαδικασια ξαναδιαβαζει απο την αρχη το .inf file...και βρισκει την καρτα σωστα.

koukoubetses, δεν εχεις προβλημα.

edit,,

koukoubetses,,

Κοιταξε εαν στο folder HD5850\BACKUP υπαρχει το s585.bin και κανε το rename σε s585m.bin

Με ακριβώς αυτήν την διαδικασία έγινε αυτο που είπα παραπάνω !!

Αυτο δεν το καταλαβαινω, πρεπει να το κοιταξω..

Παντως η σωστη διαδικασια εφ οσον αλλαζουμε vendor name εχει δυο τροπους,,

1. Κανουμε Uninstall τον driver πριν το bios flashing.

2. Ενημερωνουμε τον driver μεσω του device manager>vga adapter>update driver. *

* Στην ουσια ο driver δεν χρειαζεται να βγει αλλα να διαβασει το σωστο vendor name. Με την πιο πανω διαδικασια ξαναδιαβαζει απο την αρχη το .inf file...και βρισκει την καρτα σωστα.

koukoubetses, δεν εχεις προβλημα.

edit,,

koukoubetses,,

Κοιταξε εαν στο folder HD5850\BACKUP υπαρχει το s585.bin και κανε το rename σε s585m.bin

ναι,τελεια,με το rename,γινετε backup.!

Εμενα εχει προβλημα ακομα και στο να περασει τα bootfiles.

Χρησιμοποιησα αυτα που ηδη ειχα για να κανω τη δουλεια μου.

Μπορω να βοηθησω?

Ισως ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

Δεν ειδα κανεναν αλλο να χει προβλημα.

Εκανα τη 'δουλεια' που θελα ετσι και αλλιως.

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν USB sticks που δεν μπορουν να φορμαριστουν σωστα, ακομη και PC που δεν μπορουν να τα φορμαρουν. Γενικα υπαρχει ενα θεμα με καποια sticks.

Ειχα ετοιμο το ιδιο tool και σε bootable CD iso για τετοιου ειδους προβληματα αλλα δεν το ανεβασα γιατι δεν μπορει να γινει save και restore σ αυτο.

Ισως οντως να ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.