Topdim2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2010 Παιδιά έχω τα Windows 7 Ultimate 64bit και μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που όσο και να έχω ψάξει δεν μπορώ να το λύσω. Λοιπόν ενώ αλλάζω πχ το view στο My Computer, σε sort by type για παράδειγμα και μετά κάνω επανεκκίνηση, μια μου το κρατάει όπως το είχα βάλει και μια μου το αλλάζει σε κάτι άλλο. Και γενικώς είναι σαν να μην με αφήνουν τα Windows να έχω διαφορετικά views σε όλους τους σκληρούς μου. Δεν κρατάνε τις ρυθμίσεις ένα πράμα ή να το θέσω πιο σωστά σε κάποιους σκληρούς τις κρατάνε και σε άλλους όχι.Γνωρίζει κανείς κάνα κολπάκι, γιατί πρέπει λογικά να είναι bug.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 Δεν έχω την εμπειρία σε αυτό το θέμα να σε βοηθήσω μα ισως χρειαστεί να επέμβεις σε registry για το πως θα εμφανίζονται εικονίδια φάκελοι κτλπ. Ψάξε το λίγο και μπορείς να στείλεις και σε m$ για βοήθειαααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Δεν τα έχω μπροστά μου τώρα, αλλά θυμάμαι ότι αν πας στο φάκελο που έχεις φτιάξει με Χ μορφή και ανοίξεις το Folder Options έχει μία επιλογή που δίνεις να γίνουν όλοι οι φάκελοι ίδιου τύπου όπως αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2010 Κατι τετοιο μαλλον ειναι το προβλημα σου, feature ειναιhttp://social.technet.microsoft.com/forums/en-US/itprovistadesktopui/thread/2aabe420-7290-4070-9605-6bd13d80b899/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topdim2 Απρίλιος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Φιλε jpavly, το γνωριζω αυτο που λες, αλλα δεν θελω να κανω ολουσ τους φακελους με την ιδια μορφη.Φιλε unstoppable, δοκιμασα να κανω αυτα που λεει στο λινκ που δεινεις, αλλα δεν... μετα απο λιγο, με βγες μπες στουσ φακελους, τα γυρισα παλι στα δικα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.