lefteriz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2010 παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ορίζω δικαιώματα σε χρήστη.αυτο που θέλω κυρίως ειναι να έχω έναν χρήστη και να του επιτρέπετε μόνο να τρέξει 2-3 συγκριμένα προγράμματα και τίποτα άλλο, ούτε εγκαταστάσεις ούτε τίποτα.το δοκίμασα με τον guest χρήστη αλλά δε μπορεί να τρέξει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που χρειάζεται (το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε από την αρχή σε όλους τους χρήστες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Απρίλιος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 Για ριξε μια ματια στο gpedit.msc απο το run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 το ξερω αυτό, απλά ήθελα κάτι σε πιο αυτοματοποιημένο.με τι λεξεις να ψάξω για software ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 30, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Aυτό που θέλεις γίνεται πολύ απλά με συνδυασμό NTFS permissions και group policy, ακόμα και σε περιβάλλον ενός υπολογιστή χωρίς server κτλ, για αυτό και δεν νομίζω να υπάρχει εφαρμογή να το κάνει ξεχωριστά. Άμα είναι δηλαδή για έναν χρήστη, το μόνο που χρειάζεσαι είναι XP Professional και 10 λεπτά από το χρόνο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.