jimacid Ιούνιος 20, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 (ουτε ξηρος αερας, ουτε μυρωδεις ουτε τσουξιμο στα ματια, ο ιονιστης τους αξιζει)ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος.μια ερωτηση σχετικα με τον ιονιστη. επειδη ακομα δεν εχει εγκατασταθει το δικο μου και δεν ξερω τι παιζει με τον ιονιστη.ο ιονιστης δουλευει συνεχεια οταν δουλευει το air condtion και αμα θελεις τον κλεινεις?η ειναι συγκεκριμενο mode του κλιματιστικου που αν το εχεις στο mode του ιονιστη τοτε δεν βγαζει ψυξη και απλα καθαριζει την ατμοσφαιρα?επισης αν ισχυει η δευτερη περιπτωση και οχι η πρωτη, αυτο το πραμα καιει τα μαλιοκερατα του? η μπορεις να το εχεις να δουλευει συνεχεια για να εχεις παντα ωραια ατμοσφαιρα και να το κλεινεις μονο οταν θελεις να βγαλει το κλιματιστικο ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 21, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Ο ιονιστης δουλευει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το κλιματιστικο. Δεν ανοιγει απο default μαζι με το κλιματιστικο, τον ανοιγεις ομως εσυ.Εχει δικα του ξεχωριστα φιλτρα τα οποια χρειαζονται κι αυτα αλλαγη. Εγω λογο του οτι μεσα στο σπιτι καπνιζω, τον δουλευω μονιμα μαζι με τον κλιματισμο.Αν δεν καπνιζεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να τον δουλευεις.Τα vivace που αναφερε πριν ο Κοπριτης εχουν και συστημα καθαρισμου του evaporator. Τι ακριβως κανει δεν ξερω αλλα υπαρχει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 21, 2010 Author #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 τα νεύρα μου!όλα τα καταστήματα είναι στην αθηνα!τίποτα δεν βρίσκω στην σαλόνικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 21, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 τα νεύρα μου!όλα τα καταστήματα είναι στην αθηνα!τίποτα δεν βρίσκω στην σαλόνικα!dunkel πες μου λίγο ποιο μοντέλο θες? εχω ενα φίλο Γιαννιτσά που τα δίνει σε πολύ καλές τιμές και αν θες τα περνάει κιόλας..να τον ρωτήσω να μου πει τιμούλα και να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 21, 2010 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Ο ιονιστης δουλευει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το κλιματιστικο. Δεν ανοιγει απο default μαζι με το κλιματιστικο, τον ανοιγεις ομως εσυ.Εχει δικα του ξεχωριστα φιλτρα τα οποια χρειαζονται κι αυτα αλλαγη. Εγω λογο του οτι μεσα στο σπιτι καπνιζω, τον δουλευω μονιμα μαζι με τον κλιματισμο.Αν δεν καπνιζεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να τον δουλευεις.Τα vivace που αναφερε πριν ο Κοπριτης εχουν και συστημα καθαρισμου του evaporator. Τι ακριβως κανει δεν ξερω αλλα υπαρχει...σωστα τα λες Ζαχοτο evap clean που εχουν ουσιαστικα κρατα τον ανεμιστηρα σε λειτουργεια λιγο μετα το κλεισιμο για να στεγνωσει η μοναδα και να μην κρατα υγρασιαη οποια ειναι συνηθως ο υπαιτιος της εντονης μυρωδιας κατα το ξεκινημα πολλων κλιματιστικων.το κανεις και χειροκινητα αμα θες δλδ σε ολα τα a/c αλλα ποιος το θυμαται θα μου πεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimacid Ιούνιος 22, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 Ο ιονιστης δουλευει ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το κλιματιστικο. Δεν ανοιγει απο default μαζι με το κλιματιστικο, τον ανοιγεις ομως εσυ.Εχει δικα του ξεχωριστα φιλτρα τα οποια χρειαζονται κι αυτα αλλαγη. Εγω λογο του οτι μεσα στο σπιτι καπνιζω, τον δουλευω μονιμα μαζι με τον κλιματισμο.Αν δεν καπνιζεις δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να τον δουλευεις.Τα vivace που αναφερε πριν ο Κοπριτης εχουν και συστημα καθαρισμου του evaporator. Τι ακριβως κανει δεν ξερω αλλα υπαρχει...α ωραια. thanks ζαχο, ησουν κατατοπιστηκοτατος.ο evap clean που εχουν ουσιαστικα κρατα τον ανεμιστηρα σε λειτουργεια λιγο μετα το κλεισιμο για να στεγνωσει η μοναδα και να μην κρατα υγρασιαη οποια ειναι συνηθως ο υπαιτιος της εντονης μυρωδιας κατα το ξεκινημα πολλων κλιματιστικων.το κανεις και χειροκινητα αμα θες δλδ σε ολα τα a/c αλλα ποιος το θυμαται θα μου πεις.εννοεις πριν απενεργοποιησεις το κλιματιστικο να κλεισεις τον συμπιεστη του ομως να αφησεις για λιγη ωρα ανοιχτη την ανακλυκλωση του αερα ωστε να στεγνωσει η μοναδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 30, 2010 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Παιδιά λέω να πάρω ένα τέτοιο 12άρι για το χωριό. Κινεζάκι είναι και φυσικά το κόβω για ενεργειακή κλάση D, αλλά μόνο 10 ημέρες το χρόνο θα δουλεύει. Μικρούς λογαριασμούς ρεύματος έχω στο χωριό γιατί είμαι εκτός οικισμού, και δέν έχει δημοτικά τέλη. Το έχει κανένας αγοράσει να μου πεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 30, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 40db σαν θορυβος της εσωτερικης μοναδας δεν ειναι πολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 30, 2010 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 μοναδα παραγωγης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 30, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Αν θες 12άρι τότε πάρε το 18άρι.Στο χώριο θες κλιματιστικό;Άσε ανοιχτά τα παράθυρα να ακούς και τα αηδόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 30, 2010 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2010 Αν θες 12άρι τότε πάρε το 18άρι.Στο χώριο θες κλιματιστικό;Άσε ανοιχτά τα παράθυρα να ακούς και τα αηδόνια.άμα μένει κοντά σε θάλασσα (χαμηλά) σε κάμπο ναι χρειάζεται ένα κλιματιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 31, 2010 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 άμα μένει κοντά σε θάλασσα (χαμηλά) σε κάμπο ναι χρειάζεται ένα κλιματιστικόΌπως ακριβώς τα υπέθεσες είναι.Λοιπόν σήμερα πήγα και το τσίμπησα το κινεζάκι, αλλά βρήκα μάρκα Assai αντί για Hogen.99euros + ΦΠΑ, είναι τελικά ενεργειακή κλάση Β και έχει 1 χρόνο εγγύηση και 5 χρόνια για τον συμπιεστή.Η εταιρία που το φέρνει είναι αυτή http://www.acnklima.gr/index.htmlΜιά χαρά είναι για τα λεφτά του, αλλά τα 40db. με προβληματίζουν λίγο....θά δείξει όταν τοποθετηθεί στο χωριό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 31, 2010 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 οταν το βαλεις πες μας τι λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 31, 2010 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Μιά χαρά είναι για τα λεφτά του, αλλά τα 40db. με προβληματίζουν λίγο....θά δείξει όταν τοποθετηθεί στο χωριό.Γι'αυτό σου είπα να πας σε 18άρι.Να δουλεύει ποιό χαλαρά και να είναι ποιό ήσυχο χώρια που στα κινέζικα τα 12άρια αποδίδουν για 9άρια και καίνε για 18άρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 31, 2010 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Για 18άρι πρέπει να τραβήξω καινούργια γραμμή απο τον πίνακα, και να ανοίξω ''μερεμέτια''.Με αυτό θα πάρω ρεύμα απο υπάρχον κουτί και θα ξεμπερδέψω.Πάντως πιστεύω στο low ότι δέν θα κάνει θόρυβο.Απορώ ρε παιδιά όμως πόσο να ξεκινάνε αυτά απο Κίνα.99euros, βγάλε το κέρδος της Makro, του εισαγωγέα, δασμούς-μεταφορικά τί μένει...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 31, 2010 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Για 18άρι πρέπει να τραβήξω καινούργια γραμμή απο τον πίνακα, και να ανοίξω ''μερεμέτια''.Με αυτό θα πάρω ρεύμα απο υπάρχον κουτί και θα ξεμπερδέψω.Πάντως πιστεύω στο low ότι δέν θα κάνει θόρυβο.Απορώ ρε παιδιά όμως πόσο να ξεκινάνε αυτά απο Κίνα.99euros, βγάλε το κέρδος της Makro, του εισαγωγέα, δασμούς-μεταφορικά τί μένει...???Η πραγματική αξία πάνω κάτω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Αύγουστος 4, 2010 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Στο χωριο εμεις έχουμε βάλει κατι κινεζικα 12000btu απο carrefour. Ε λοιπον φυσαν απλα δροσερο αέρα. Όταν θέλω να κοιμηθώ το προγραμματίυω 1,5 ώρα πριν να ανοίξει για να έχει φτασει θερμοκρασία.Αντιθέτως αθήνα έχω 1 Sharp 9000btu και 1 toyotomi 10000btu/inverter. Ε λοιπόν μέσα σε 5 λεπτά καταψύχουν τον ίδιο χώρο πάνω κάτω. Μεγάλη διαφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 29, 2010 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 οταν το βαλεις πες μας τι λεει Λοιπόν....εντυπώσεις απο το air condition των 100 euros. Η εσωτερική μονάδα. Τα πλαστικά της δέν είναι και κορυφαίας ποιότητας, αλλά μικρό το κακό. [/url Τεχνικά χαραχτηριστικά. Η εξωτερική μονάδα. Το χειριστήριο μαρτυρά την εξοικονόμιση κόστους απο παντού... Το μηχάνημα τοποθετήθηκε σε υπνοδωμάτιο 13τ.μ. και πραγματικά σκοτώνει...πάρα πολύ ψύξη!!! Ρυθμισμένο στους 25 βαθμούς και στο low, σε 5 λεπτά πιάνει θερμοκρασιά και κλείνει. Στο low δέν ακούγεται ιδιαίτερα αλλά άν ανεβάσεις το fan speed κάνει πάρα πολύ θόρυβο, ιδιαίτερα στο turbo mode. Μικρό το κακό βέβαια, αφού η ψύξη υπέρ-επαρκεί ακόμα και στο low... Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, σε βαθμό να πάω να πάρω και δεύτερο... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 29, 2010 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Μια χαρα ειναι , καλοδούλευτο.Το τηλεχειριστήριο αν εξαιρέσεις τα κουμπιά ειναι ιδιο με αυτο του general electric απο λειτουργίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 29, 2010 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Kαι με το Kerosun το ίδιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts