Jump to content

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του ΟΤΕ;

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

εγω οσο και να επαιξα με wan dmt2 set snrmoffset δεν καταφερα να το κανω να μην αποσυνδεεται. δοκιμασα 5000 5500 4500 4500 αλλα τιποτα... Ναι μεν συγχρονιζε παραπανω αλλα αποσυνδεσεις απειρες

post-7608-1416074435,6491_thumb.jpg

Δεν ανεβαζει/δωσει linkus καποιο καλο παιδακι τι να κανουμε μπας και πιασουμε κανα kb παραπανω? (σαν ενα link απο adslgr που χε δωσει ενας παλικαρος σε παραδιπλα θεμα-σορυ ξεχασα ποιος-)

αναβαθμιστηκα και εγω στην περιοχη Καματερο-Αθηνα . το ρουτερ μου ειναι το Linksys WAG354G . ομως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.

http://i44.tinypic.com/2cgygpi.jpg

το downstream margin (δηλαδη το SNR μου)απο οτι ξερω πρεπει να ειναι οσο γινεται μεγαλυτερο (εμενα ειναι 9db) και το Line Attenuation οσο γινεται μικροτερο . τα λεω καλα ?

απο την αλλη το μεσημερι που επαιζα με το ρουτερ και το εβγαζα εβαζα στο ρευμα κατα μεσο ορο συνδεομουν εκει στα 11800 περιπου , μια φορα συνδεθηκα στα 13700 και αλλη μια στα 14445 :worship:. σε ολες ομως τις περιπτωσεις το λαμπακι του Ιnternet στο ρουτερ ηταν κοκκινο και επρεπε να μπω στο 192.168.1.1 και να πατησω χειροκινητα το Connect :o ενω οσο ημουν στα 8 οταν το εβγαζα απο το ρευμα και το ξαναεβαζα αυτοματα ολα τα λαμπακια γινονταν πρασινα .

Επιπλεον οταν ειμαι συνδεομαι μεταξυ 11-13 Kbps το Downstream Margin ειναι στα 9 db ενω στα 13700 και στα 14445 που πετυχα ηταν στα 5db ? οποτε τι παιζει με την περιπτωση μου ?

πηρα το 1242 και το 121 και τους ρωτησα αν με εχουν σε 12αρι προφιλ και δεν μου απαντησαν οτι μονο βλαβη μπορουν να δηλωσουν να το δει τεχνικος και τιποτα παραπανω

για πεστε μου τι γνωμη σας :suicide:

SNR margin (dB): 9.1 10.5

Attenuation (dB): 17.0 6.7

Output power (dBm): 18.9 12.3

Attainable rate (Kbps): 19016 1005

Rate (Kbps): 16060 1001

Καλά είμαι νομίζω. :) Βέβαια δεν πιάνω πάντα 1.7 mb/s αλλά μέχρι εκεί έχω δει και συνήθως πρωί. Το απόγευμα και το βράδυ έχω δει και κοντά στο 1 με 1.2 mb/s (από rapidshare με download accelerator).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.