billpeppas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2004 Παιδιά , θέλω τις απόψεις/εμπειρίες σας σχετικά με τις WebCams.Αναζητώ μια πολύ καλή (αν είναι δυνατόν την καλύτερη) WebCam.Από άποψη ποιότητας εικόνας , και video capture (ποιότητα και καλό frame rate). Έχω την Philips (30FPS edition) , ToU Fun Cam λέγεται. Απλά μαύρα χάλια. Έχετε καμία καλή πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 20, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2004 Κανείς βρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2004 Θα κάνεις τίποτα παράξενα online; :whistling :whistling Νομίζω ότι η http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=31&Catalog_Id=1&Product_Id=165618&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=κάτι λέει. Την έχω δει κάπου και μου φάνηκε καλή. Ίσως κάποιος άλλος να έχει κάποια άλλη να προτείνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 μπορείς να ποστάρεις μια φωτογραφία (με την logitech) , σε full quality?P.S. Thanks for replying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 ok thanks.Μην περιμένεις reply , πάω να την πέσω για ύπνο.Θα τα πούμε αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Reply to what?You did help.Your cam is kinda better than the Philips , but not quite.I'm still looking. Format -> not today. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα.......εχουμε πει να μην γραφουμε Αγγλικα και εσυ bpeppa συνεχιζεις. Δεν τιθεται θεμα αν εχεις προβλημα με το language bar ή δεν ξερω εγω με τι αλλο....δεν γραφουμε αγγλικαλυσε το προβλημα σου οπως σου εχει υποδειχθει σε αλλο thread και παλι εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Συγγνώμη (ειλικρινά) φιλαράκο.Πόσταρα για να μην νομίζει κανείς ότι τον γράφω.Τουλάχιστον δεν έγραψα σε greeklish.Ok , δεν θα επαναληφθεί.(Γράφω έπειτα από reboot...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.