billpeppas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2004 Παιδιά , θέλω τις απόψεις/εμπειρίες σας σχετικά με τις WebCams.Αναζητώ μια πολύ καλή (αν είναι δυνατόν την καλύτερη) WebCam.Από άποψη ποιότητας εικόνας , και video capture (ποιότητα και καλό frame rate). Έχω την Philips (30FPS edition) , ToU Fun Cam λέγεται. Απλά μαύρα χάλια. Έχετε καμία καλή πρόταση?
dfragos Ιανουάριος 20, 2004 #3 Ιανουάριος 20, 2004 Θα κάνεις τίποτα παράξενα online; :whistling :whistling Νομίζω ότι η http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=31&Catalog_Id=1&Product_Id=165618&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=κάτι λέει. Την έχω δει κάπου και μου φάνηκε καλή. Ίσως κάποιος άλλος να έχει κάποια άλλη να προτείνει.
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #4 Ιανουάριος 21, 2004 μπορείς να ποστάρεις μια φωτογραφία (με την logitech) , σε full quality?P.S. Thanks for replying.
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #5 Ιανουάριος 21, 2004 ok thanks.Μην περιμένεις reply , πάω να την πέσω για ύπνο.Θα τα πούμε αύριο.
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #6 Ιανουάριος 21, 2004 Reply to what?You did help.Your cam is kinda better than the Philips , but not quite.I'm still looking. Format -> not today.
Suedehead Ιανουάριος 21, 2004 #7 Ιανουάριος 21, 2004 εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα.......εχουμε πει να μην γραφουμε Αγγλικα και εσυ bpeppa συνεχιζεις. Δεν τιθεται θεμα αν εχεις προβλημα με το language bar ή δεν ξερω εγω με τι αλλο....δεν γραφουμε αγγλικαλυσε το προβλημα σου οπως σου εχει υποδειχθει σε αλλο thread και παλι εδω ειμαστε
billpeppas Ιανουάριος 21, 2004 Author #8 Ιανουάριος 21, 2004 Συγγνώμη (ειλικρινά) φιλαράκο.Πόσταρα για να μην νομίζει κανείς ότι τον γράφω.Τουλάχιστον δεν έγραψα σε greeklish.Ok , δεν θα επαναληφθεί.(Γράφω έπειτα από reboot...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.