Jump to content

προβλημα με λαπτοπ, δεν βλεπω τπτ!!!

cabdik

Recommended Posts

παιδια, εχω ενα σοβαρο προβλημα που χρειαζεται αμεση λυση. λαπτοπ κολλητου, HP Pavilion dv6500, ξαφνικα χανει εικονα! μενει η οθονη λευκη, ενω το συστημα δουλευει...! για παραδειγμα μπορει εκει που εχω βαλει μουσικη και παιζει, ασπριζει η οθονη και η μουσικη συνεχιζει και παιζει κανονικα! αρα, να υποθεσω οτι,

Α. τα εχει παιξει η καρτα γραφικων?

Β. παιζει να εχει προβλημα η οθονη? ή

παιζει να ειναι κατι αλλο?

αυτο το εκανε πριν 15 μερες πρωτη φορα, αλλα υπεθεσα οτι μπορει να προκληθηκε απο υπερθερμανση της καρτας και να κολλησε. ομως το ξανακανε πριν 3-4 μερες και εκτοτε μενει λευκη οθονη! πηρα με και ενα σταντ για το λαπτοπ με ανεμιστηρια, μπας και..., αλλα τπτ!

• 2 weeks later...

υπαρχει γνωστο θεμα με τη σειρα 6000 και 9000

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GVUL_JsaZCw&feature=PlayList&p=70B03BCB27E35519&playnext_from=PL&playnext=1&index=11]YouTube - How to fix HP Pavilion DV6000 Black Screen Problem![/ame]

για δες μηπως σε βοηθησει αυτο το βιντεο

ευχαριστω, αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου! εμενα εχει προβλημα η καρτα γραφικων που τα κανει ολα λευκα στην οθονη. θα παει για service!

• 2 weeks later...
ευχαριστω, αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου! εμενα εχει προβλημα η καρτα γραφικων που τα κανει ολα λευκα στην οθονη. θα παει για service!

Αν δεν εχει εγγυηση καλα κρασια... καλυτερα παρε καινουργιο. Ελπιζω να ειναι καλωδιοταινια (και ετσι μυριζομαι για ασπρη οθονη). Αν οχι σε αυτα το gpu ειναι κολλημενο γυρω γυρω με σιλικονη και οχι απλα πατημενο στα bga και αυτο δυσκολευει τα πραγματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.