Giorgos16 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Πριν απο λίγο έκανα format σε ένα laptop και έβαλα τα win xp pro sp3 αλλά είναι αγγλικά. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα και αν ναι πώς. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι τη γλώσσα που γράφω αλλά γενικότερα δηλαδή το start να γίνει έναρξη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Ειναι multilanguage εκδοση ?Αν ναι, πηγαινε Start --> --> Control Panel -->Regional and Language settings και διαλεγεις Ελληνικα.Αν ΔΕΝ εχεις multilanguage, δεν γινεται τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Απρίλιος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Τα έχω επιλέξει όλα ελληνικά αλλά μόνο για το πληκτρολόγιο είναι για τα ελληνικά. Εγω θέλω να αλλάξουν όλα στα ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 θες ελληνικο MUI (για ΧΡ 32bit υπαρχει μονο) google it, το δινει free η MS.edit: με βαση αυτο , ισως να εχεις προβλημααλλα δοκιμασε να κατεβασεις αυτο και μετα τσεκ και εδω : forums.mydigitallife.info/threads/12787-Convert-XP-SP2-from-EN-to-EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.