Jump to content

BBC2 Vs COD MW2 ποιο θα αγοράζατε σήμερα?

MUL

Ποιο θα αγοράζατε σήμερα??  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι αναμεσα και στα 2 ...φανατικός CODας εχω παίξει και το MW2 οn line αλλα επειδή δεν ξερω απο Battlefield λέω μπας και ειναι καλύτερο.... (αντε να μπει και το !@#4ιντερνετ να παίξουμε κανενα ονλινε:computer:..)

Call Of Duty :Modern Warfare 2 στα 41 ευρώ.. (η στα 35 σε digital download)

Battlefield Bad Company 2 στα 36 ευρώ .. (ή στα 20 σε digital download ..thanks Nephilim )

Δεν ειναι και τρελά ακριβά...το COD mw1 το εχω λιώσει ενα χρόνο και τα εβγαλε τα λεφτά του 100%

Αν θα αγοράζατε κάποιο ποιο θα ήταν απο τα 2? Ποιο θα ηταν αυτο που αξιζε μεχρι και το τελευταίο ευρώ?

Ποιο εχει τα λιγότερα σπαστικα προβλήματα...

Cod 4 ειχα λιώσει σε αντίθεση με το mw2 που δεν αξιζει και τοσο τελικα

Αγόρασε το bad company ειδικά αν παίζεις με labιτες ή είσαι σε καλή Squad το παιχνίδι περνάει σε αλλη διάσταση :computer:

1ος? Nice! :jump:

Λοιπον εγω θα επαιρνα το BC2 (το οποιο και κατεχω) για τους εξης λογους.

-Ηταν το πιο αναμενομενο παιχνιδι της χρονιας και το αγορασα την πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του στα 30 ευρω.Τωρα το βρισκεις και 20 αμα ψαχτεις. Κατι λεει αυτο.Δεν ειμαστε και κοροΪδα να παρουμε το ιδιο παιχνιδι (για cod μιλω) με λιγες αλλαγες 60 ευρω.

-Εχει τρομερα γραφικα για online game στην κατηγορια του.

-Destruction mode = ρεαλιστικοτατο ,ολα σμπαραλια

-Ομαδικοτητα,δεν παιζεις χυμα στο κυμμα,ο ενας βοηθα τον αλλον και παλι απο την αρχη.

-Δεν εχει τοσους noob-αδες που με το παραμικρο θα παταν το mic και θα βριζουν μανες

-Εχει ενα επιπεδο δυσκολιας και δεν ειναι βαραω-σκοτωνω.

-Ο ηχος ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ,με μια καλη καρτα ηχου και ακουστικα - ηχεια καλα,εχεις τρομερο feeling της μαχης.

-Τα modes που εχει,τα οποια προβαλουν την ομαδικοτητα(squad deathmatch,squad rush και γενικοτερα η δυνατοτητα squad).

-7 ωρες single player (αν σκεφτεις οτι το παιχνιδι ειναι για multiplayer,το single ειναι μεγαλο).

-Η βαρυτητα που παιζει ρολο στην κατευθυνση της σφαιρας,η ομιχλη ειναι πραγματα που του δινουν ρεαλισμο.

Αυτα,αν θυμηθω κατι θα το ποσταρω.

Bad Company χαλαρα, τα εχω κ τα 2 βεβαια αλλα το CoD χανει σε πολλα σημεια οπως dedicated servers,maps,cheats,lag κτλ.

Το οτι ειναι arcade εχει κ το χαβαλε του βεβαια γιαυτο που κ που ριχνω 2-3 γυρες :p

ψηφισα Call Of Duty γιατι προβλεπω να τσιμπαει μηδεν (0) ψηφους και θα ειναι αντιαισθητικο ενα poll με μηδενικο:tomato:

Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια.

Αν έπαιρνα τώρα ένα θα ήταν το bc2.

Το αισθάνομαι πιο...σπάνιο! Cod θα βγαίνουν μπόλικα...:p

Ο μονος λογος περαν της τιμης ειναι οτι η εκδοση PC εχει πουλησει καλα και κατεπεκταση εχει πολυ κοσμο.

Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια.

Αν έπαιρνα τώρα ένα θα ήταν το bc2.

Το αισθάνομαι πιο...σπάνιο! Cod θα βγαίνουν μπόλικα...:p

LOL.

Το 1943 βγαινει οπου να ναι.

ΒC2

lock το thread να τελειωνουμε.

Οταν το εκραζα εγω περσι τον ιουνιο με λεγατε κολλημενο και νουμπα, φατε το τωρα :p.

Εγω επαιξα μονο το COD στο νετ με το ντεμο που εδωσε το ιδιο το steam.

Η εμπειρια του παιχνιδιου ηταν διαφορετικη απο το single-player οποτε αν δε παιξω και το αλλο online δε μπορω να πω με βεβαιοτητα.

Battlefield Bad Company 2 στα 30€ από εμένα. Ήμουν φανατικός Activision και Infinity αλλά η EA έχει κάνει καταπληκτική δουλεία και με update βελτιώνεται συνέχεια. Συν την πολύ καλή τιμή με έπεισαν να το αγοράσω.

είχα ένα 50αρικο έτοιμο για warfail 2, όταν άκουσα όμως ότι "no dedis" και λίγο λίγο (προς το τέλος μάλιστα...) άρχισαν να βγάζουν στη φόρα όλα τα κονσολάδικα features, το έβαλα ξανά στην τσέπη και συνέχισα με το cod4 μέχρι το bc2.

Η άποψή μου για το warfail 2 δεν έχει αλλάξει από τότε. Και τσάμπα να μου το έδιναν, δεν το παίρνω. Δεν είναι θέμα τα λεφτά, είναι το όλο concept - αντιμετώπιση των pc gamers.

Αντίθετα το BC2 ήταν, είναι και γίνεται συνέχεια καλύτερο.

Μέχρι να έρθει το BF3 που κάθε άλλο μαγαζάκι θα βάλει λουκέτο... :dirol:

αν σε ενδιαφερει να παιξεις το ρεαλιστικοτερο προσομοιοτη μαχης τοτε με κλειστα τα ματια BFBC2

αν εισαι οπαδος φαση doom, "μπουκαρω ριχνω 13231234 σφαιρες στα τυφλα, σκοτωνω, οουππς ψοφησα" τοτε παρε οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι της κατηγοριας

Το καθένα έχει τη χάρη του αλλά το Bad Company 2 είναι πιο ολοκληρωμένη εμπειρία μάχης για μένα.

Bad Company 2

Ποτε δε πιστεψα οτι θα βγαινε κατι καλυτερο απο COD ομως διαψευσθηκα.....:drool:

cod μονο και μονο για τις αμετρητες ωρες λιωσιματος!

τουρνουα καθε Κυριακη, μεσημεριανο και βραδινο στο σουβλατζιδικο διπλα απο το netcafe, gold member cards και τετοια! (αυτα στο COD 2 και 4)

cod μονο και μονο για τις αμετρητες ωρες λιωσιματος!

τουρνουα καθε Κυριακη, μεσημεριανο και βραδινο στο σουβλατζιδικο διπλα απο το netcafe, gold member cards και τετοια! (αυτα στο COD 2 και 4)

Μπορούσα να καταλάβω να πληρώνει για να παίζει κάποιος σε netcafe τότε που είμασταν ακόμα με ISDN στα σπίτια μας και το LAN party είχε την τιμητική του. Πλέον με adsl βρίσκω περίεργο να το κάνει κάποιος αυτό και μάλιστα συστηματικά και με "αμέτρητες ώρες". Ή είναι τζάμπα για σένα το netcafe (πχ είναι δικό σου) ή είσαι πλούσιος :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.