Jump to content

MSI GeForce GTX 480

Borg

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

καλημερα σε ολους παιδια!ειμαι νεο μελος και θελω κατα πρωτον να ευχιθω καλοριζικη στον φιλο και κατα δευτερον, εχω και γω μια 480 αλλα εγω την εβαλα στο νερακι απο αρχης. η καρτουλα ειναι πολυ καλη!ειδικα στο νερακι δεν πιανετε!:look:

• 2 months later...

γνωρίζει κανείς αυτό που έκανε ο borg με το bios της Evga αν γίνεται να μπει σε οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση ναι ή όχι?ρωτάω σχετικά γιατί είμαι προς την αγορά μιας gtx480 σε υλοποίηση Gainward.Αξίζει κάποια άλλη???

γνωρίζει κανείς αυτό που έκανε ο borg με το bios της Evga αν γίνεται να μπει σε οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση ναι ή όχι?ρωτάω σχετικά γιατί είμαι προς την αγορά μιας gtx480 σε υλοποίηση Gainward.Αξίζει κάποια άλλη???

Λογικά οι κάρτες που κυκλοφορούν τώρα θα έχουν το ίδιο ή καλύτερο bios.

Πάντως αν η κάρτα δεν ξεφεύγει από το reference της nvidia τότε το πιο πιθανό είναι να μπαίνει.

• 1 month later...

ναι μπορείς άμα είναι το ίδιο pcb με όλες της άλλες 480

και αφού θα είσαι στο dos , θα γράψεις την εντολή "nvflash -4 -5 -6 x.rom"

καλά ειναι να εχεις μια vga εγκατεστημένη μεσα για να σου είναι πιο εύκολο και ασφαλές σε περίπτωση που δεν ξέρεις

στο x θα βάλεις την ονομασία που έχεις το rom

Λες πρωτα να ανεβασω την καρτα για να δω αν πεζει στα ρολογια της overclocked????????

Μη βαλω το αλλο bios και δεν αντεχει η καρτα μου??????

ναι καλύτερα να κανείς oc με το bios που έχεις τώρα

στα βιος συνήθως αμα εχει διαφορές εχει διαφορές στα timings απο μνήμες, μεγαλύτερο limit στο voltage και καλύτερη ανταπόκριση του ανεμιστήρα

άμα βάλεις κάποια στιγμή bios δες η κάρτα σου με την κάρτα τον bios που θα βάλεις να είναι ίδιες

Με πιο προγραμα να clockaρω την gigabyte gtx 480??????

Υπαρχει κανενα για την συγκεκριμενη ή πεζω με riva??????

Τα προγραματα της msi ή της asus πεζουν στην gigabyte η τζαμπα το install??????????

ααα και κατι που ξεχασα

το bios της evga oc που ειναι τα ρολογια λιγακι πιο πανω δινει και παραπανω ρευμα???

Ευχαριστω

το πραγραμα της evga δουλευει κανονικα

και της msi απλα δεν με αφινει να δοσω ρευμα

παντως ανεβασα τα ρολογια σαν της evga sc και δεν ειδα διαφορα σε θερμοκρασιες σε idle

τωρα να βαλω furmark????????????

τελικα μεχρι τα 740 που εβαλα το core clock kai 950 τις μνημες ειχα τις ιδιες θερμοκρασιες με τα μαμα setings

ααα και ρευμα 1.037

και παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας απο το 92% και πανω εχει τις ιδιες στροφες μεχρι το 100%

πεζει κανα bug η ετσι ειναι το προγραμα?????????

Σας εχω πριξει εε??????

Συγνωμη αν κουρασα καποιον

τελικα μεχρι τα 740 που εβαλα το core clock kai 950 τις μνημες ειχα τις ιδιες θερμοκρασιες με τα μαμα setings

ααα και ρευμα 1.037

και παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας απο το 92% και πανω εχει τις ιδιες στροφες μεχρι το 100%

πεζει κανα bug η ετσι ειναι το προγραμα?????????

Σας εχω πριξει εε??????

Συγνωμη αν κουρασα καποιον

η 480 με πυρήνα στα 950? αμα έβαλες τοσο τοτε δεν ειναι κανένα παιχνίδι/benchmark σταθερό εκεί

για να δεις αν είναι σταθερή η κάρτα τρέξε ενα 3dmark vantage extreme η perfomance

όχι δεν είναι bug για το θεμα στροφές, ειναι φυσιολογικό

οχι τον πυρηνα στα 950

μεχρι 750 τον πηγα αλλα ανεβαζει στους 94 με furmark με θερμοκρασια δωματιου περιπου 24

τις μνημες πηγα στα 950 δηλαδη στα 1900 οπως λεει το προγραμα

και το shader στα 1500

και ρευμα 1.037

διαφορα περιπου 20 frames στο hawx 2 bench,απο 160 max πηγα στα 180

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.