jimisballjohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2010 Προσπαθώ να αναπαραγάγω την ταινία Tekken, αλλά δυστυχώς μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα το windows media player. Έχω windows 7 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Κατεβαζεις και εγκαθιστας την τελευταια εκδοση K Lite Codec Pack ή το VLC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Απρίλιος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Κατεβαζεις και εγκαθιστας την τελευταια εκδοση K Lite Codec Pack ή το VLC.Χμμμ, κανένα δεν βοήιησε. Μάλιστα, όταν τρέχω το wmp, με πετάει σε 1 σελίδα για να κατεβάσω το vlc, αλλά πρώτα θέλει να κάνω κάτι τεστ αγάπης κλπ κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Βρε μηπως ειναι καμια κοπια που θελει "ειδικους" player και αλλα "ειδικα" εργαλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 kmplayer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Απρίλιος 23, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 kmplayer ?Θα το δοκιμάσω και θα σ πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzibit Απρίλιος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Κανονικά τα Windows 7 έχουν ενσωματωμένους codecs στον media player.Παράξενο που δεν παίζει η ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Απρίλιος 23, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Κανονικά τα Windows 7 έχουν ενσωματωμένους codecs στον media player.Παράξενο που δεν παίζει η ταινία.Δεν μου κάνει... έβαλα και το kmplayer, αλλά τίποτα. Δεν φτιάχνεται. Σαν υπότιτλο μου το βγάζει αυτό. Μήπως η ταινία είναι "φαρμακωμένη" από 'κανα σκουλήκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 99%...βρες την απο αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.