Jump to content

Ψάχνω για CPU/mobo/Ram για gaming rig

Trooper

Recommended Posts

Εχω κάποια κομμάτια (VGΑ, δισκους, PSU, κουτί κλπ) και λέω να φτιάξω ενα δεύτερο gaming pcακι. Δε θέλω κατι τρομερό, αξίζει κατι απο AMD μεριά? Κυρίως με ενδιαφέρει να ειναι οικονομικό.

Θέλω CPU/mobo/μνήμη.

καποια μητρικη με 785g ,οσα γιγα δδρ3 νομιζεις οτι σου κανουν ,και ενα 3 πυρηνος που να ανεβαινει ειτε σαν 3πυρηνος ειτε σαν 4 πυρηνος ακουγονται δελεαστικα.

Πχ...μητρικη ,cpu

μνημες δε χρειαζεσαι λινκ..οποιες ddr3 σου κανουν.

Εναλλακτικα...ή πας σε 890gx(~115E αντι 70λιγα) μητρική για μελλοντικη χρηση sata3+usb3 ή δινεις κατιτις παραπανω και πας σε i3..με Η/Q/P/55-57

Αυτή η μητρική http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785D-M-Pro-AM2-plus-DDR2-VGA-785G.htm

Παίζει με έναν AMD ATHLON II X3 435 2.9GHZ AM3 ?

Να βάλω και 2 ή 4 γίγα DDR2, νομιζω μια χαρά θα ειναι ... Τι λέτε ?

H ASUS που δείχνεις παίρνει τον Athlon II 435

Αν τις έχεις τις DDR2 (και δεν θα αγοράσεις μνήμες γιατί πάνω κάτω τις ίδιες τιμές έχουν με τις DDR3) τότε κάτι οικονομικό+DDR2 είναι η MSI KA-790GX στα 59€ σηκώνει μέχρι και 965 C2 140W.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.