Jump to content

Περι LaCie

vanbono

Recommended Posts

Εχω εναν εξωτερικο Lacie που "φοραει" εναν Seagate Barracuda 7200.10 Ultra ATA/100 320-GB Hard Drive (Model ST3320820AS) με συνδεση ultra ATA.

Αυτο το ανακαλυψα αφοτου ανοιξα το κουτι με την προυποθεση να τοποθετησω τον δισκο σε καποια αλλη εξωτερικη θηκη γιατι εκανε κατι "νουμερα" ο δισκος προφανως απο το usb controller που εχει η lacie ( μια τον εβλεπε το pc και μια οχι - εχω τρεξει τα διαγνωστικα Seatools for windows και τα περασε).Τωρα βλεποντας αυτην την συνδεση που εχει, τι επιλογες εχω να τον τποθετησω σε καποια αλλη εξωτερικη θηκη?

Ακομα να τον κανω και εσωτερικο ( εχω την motherboard Gigabyte GA-P35-DS3)

(http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-p35-ds3.html)

Αν έχει λήξει η εγγύηση της lacie τότε:

- Είτε θα βρείς σε καταστήματα ένα σωρό παλαιότερες εξωτερικές θήκες για ide σκληρούς.

- Είτε όλα τα μπόρντ διαθέτουν 1 έστω ide controller για να συνδέσεις τον δίσκο σαν εσωτερικό πλέον.

Εχω εναν εξωτερικο Lacie που "φοραει" εναν Seagate Barracuda 7200.10 Ultra ATA/100 320-GB Hard Drive (Model ST3320820AS) με συνδεση ultra ATA.

Αυτο το ανακαλυψα αφοτου ανοιξα το κουτι με την προυποθεση να τοποθετησω τον δισκο σε καποια αλλη εξωτερικη θηκη γιατι εκανε κατι "νουμερα" ο δισκος προφανως απο το usb controller που εχει η lacie ( μια τον εβλεπε το pc και μια οχι - εχω τρεξει τα διαγνωστικα Seatools for windows και τα περασε).Τωρα βλεποντας αυτην την συνδεση που εχει, τι επιλογες εχω να τον τποθετησω σε καποια αλλη εξωτερικη θηκη?

Ακομα να τον κανω και εσωτερικο ( εχω την motherboard Gigabyte GA-P35-DS3)

(http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-p35-ds3.html)

εμενα εμφανιζει το εξης, ενω δουλευει ο δισκος κανει σαν να κλεινεις το ρευμα και να ξανανοιγει και χανω οτι εχω ανοιχτο εκεινη την ωρα.

aggelopas αλλαξε κουτι!

το θεμα ειναι οτι το πηρα και για το κουτι του, (neil pouton εκδοση) που ειναι καπως ομορφο και εχει και διακοπτη.

θα το ψαξω ακομα να σιγουρευτω οτι ειναι το κουτι.

neil pouton εκδοση

για pouton το πήρες, putain σου κατέληξε :p

Πάντως, και ένας εξωτερικός σκληρός της Lacie που πήρε η αδερφή μου, βγήκε προβληματικός όσον αφορά το ide->usb controller. Να χτυπήσω ξύλο ο δικός μου είναι μια χαρά, αλλά lacie δεν ξαναπαίρνω ούτε συνιστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.