Nephiλiμ Απρίλιος 30, 2010 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 μιας και αναμένονται από ελληνικό κατάστημα δεν κάνουμε μία ομαδική από κει?!!:baby:Απλα ακυρωνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 30, 2010 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 μιας και αναμένονται από ελληνικό κατάστημα δεν κάνουμε μία ομαδική από κει?!!:baby: αμα μας κανουν εκτωση ναι :o:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Απρίλιος 30, 2010 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Απλα ακυρωνεται. +1 για την κινηση Με 8ε παντως μεταφορικα+αντικαταβολη που εχει ο πατρινος ειναι σαν να παραγγελνω απο e-bay..Dunkel pm για ομαδικη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 1, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 +1 για την κινησηΜε 8ε παντως μεταφορικα+αντικαταβολη που εχει ο πατρινος ειναι σαν να παραγγελνω απο e-bay..Dunkel pm για ομαδικη . μέσα αλλα βολεύτηκα από κοπρίτη με τα 8pin οποτε θέλω μονο 1x24pin + κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 1, 2010 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 και γω μέσα για αυτά!μιλήσατε με το μαγαζί πότε θα τα έχουν?2x NZXT 6+2 Pin PCI-E Black Sleeved 25cm Extension Cable (CB-8V) 1x NZXT 25cm 24 Pin ATX Power Supply Premium Sleeved Extension Cable Black : CB-24P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 1, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2010 Εβαλα παραγγελια με τον dunkel.Φανταζομαι απο δευτερα θα ξερουμε αν και ποτε θα υπαρχουν διαθεσιμα..θα σας ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 16, 2010 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Μολις ειδα οτι αλλαξε η διαθεσιμοτητα των 24πινων σε 2-3μερες.15 μερες παντως που εκρεμει η παραγγελια μου ουτε mail δεν εστειλαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 16, 2010 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Απο αυριο (υποτιθεται) ειναι διαθεσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 16, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Απο αυριο (υποτιθεται) ειναι διαθεσιμα.και με μεταφορικά όμοια με αυτά της Αγγλίας.. Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 21, 2010 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Άμεσα διαθέσιμο :D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 21, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Άμεσα διαθέσιμο :D:D:D:D:D:D Εστειλα 2 mail και δεν απαντησαν.Πηρα τηλ και δεν βρισκουν την παραγγελια μας ενω γραφει οτι δρομολογηθηκε..Τους ειπα οτι ακυρωνω και παραγγελνω απο Αγγλια.Θα με παρει ο υπευθυνος σε 10 λεπτα.. Edit: Μιλησα με τον υπευθυνο,συμπαθεστατος, και με διαβεβαιωσε πως η παραγγελια εχει αποσταλει και οτι δεν με βρηκε η courrier... (και ουτε θα με βρει αν δεν παρει τηλ πρωτα). Η συνεχεια μαλλον δεν αφορα το forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2010 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Εστειλα 2 mail και δεν απαντησαν.Πηρα τηλ και δεν βρισκουν την παραγγελια μας ενω γραφει οτι δρομολογηθηκε..Τους ειπα οτι ακυρωνω και παραγγελνω απο Αγγλια.Θα με παρει ο υπευθυνος σε 10 λεπτα..Edit: Μιλησα με τον υπευθυνο,συμπαθεστατος, και με διαβεβαιωσε πως η παραγγελια εχει αποσταλει και οτι δεν με βρηκε η courrier...(και ουτε θα με βρει αν δεν παρει τηλ πρωτα). Η συνεχεια μαλλον δεν αφορα το forum...η speedex που εβαλα εγω να μου στειλουν το ποντικι μου (sharkoon fireglider) δεν με ενημερωσαν και με βρηκαν κατα τυχη πρωι πρωι ετσι λει οτι ειναι η πολιτικη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 21, 2010 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Και τι με περασαν?..24/7 περιπτερο?Στην πολιτικη τους παιζει να ειναι να μην σηκωνουν και τηλεφωνα γιατι ειμαι 20 λεπτα σε αναμονη..Επρεπε να ειχα ζητησει ελτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 21, 2010 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Παραγγειλα και εγω απο eworld 24απινο και 8απινο.Σημερα ηρθε μηνυμα οτι θα ερθουν σε δυο εργασιμες,δηλαδη τεταρτη...Εν τω μεταξυ τα παραγγειλα πριν 2,5 βδομαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2010 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Παραγγειλα και εγω απο eworld 24απινο και 8απινο.Σημερα ηρθε μηνυμα οτι θα ερθουν σε δυο εργασιμες,δηλαδη τεταρτη...Εν τω μεταξυ τα παραγγειλα πριν 2,5 βδομαδες.πριν 2,5 βδομαδες ελεγε και αναμονη 10-15 μερεςεμενα ο υπαληλος που εφερε το δεμα μου ειναι οτι ετσι ειναι η πολιτικη τους και αν δν με βρισκατε ρε παιδια μου αναντησε οτι θα ξανα περνουσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Μάϊος 22, 2010 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 παίδες και εγώ έχω παραγγείλει 24pin mobo, 8pin mobo, 2x6pin gpu και τα περιμένω μάλλον τετάρτη. τώρα σκεφτόμουν να βάλω το 24pin στο cosmos s με τον εξής τρόπο psu--->cosmos extension--->nzxt 24pin--->mobo. όσοι έχουν cosmos ξέρουν για το κολπάκι που έχει η coolermaster με το 24αρι extension και των διακόπτη αφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 23, 2010 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2010 εμείς εδώ που είμαστε όλοι ηράκλειο γιατί δεν κάνουμε μια παραγγελεια να γλιτωσουμε μεταφορικα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 24, 2010 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Εχμ..Δεν το λεγες πιο πριν :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Μάϊος 24, 2010 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 εμείς εδώ που είμαστε όλοι ηράκλειο γιατί δεν κάνουμε μια παραγγελεια να γλιτωσουμε μεταφορικα????Καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.