Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Bump για ομαδικη.Λογαριαστε τι θελετε απο OCers.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 1 x NZXT 8-Pin (EPS12V) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Bump για ομαδικη.Λογαριαστε τι θελετε απο OCers.co.ukΗ ομαδική θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τα NZXT? Ρωτάω επειδή γλυκοκοιτάζω τη Venomous-X και δεν υπάρχει πουθενά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 1 x NZXT 24-Pin ATX Black Sleeved 25cm Extension Cable (CB-24P) 2 x NZXT 6 Pin PCI-E Black Sleeved 15cm Extension Cable (CB-6V) 1 x NZXT 8-Pin (EPS12V) Black Sleeved 25cm Extension Cable (CB-8P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Η ομαδική θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τα NZXT? Ρωτάω επειδή γλυκοκοιτάζω τη Venomous-X και δεν υπάρχει πουθενά εδώ.1ον δεν αξιζει μια η ψυκτρα.2ον Ειναι πολυ βαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 λοιπόν!1)24πινο2)3x8πινα(με ένα ερωτηματικό!)3)2σατααυτάάάά!!μου στέλνεις πμ λίγο πριν την ομαδική να μου πεις λεπτομέρειες με τα χρήματα και που να στα καταθέσω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 λοιπόν!1)24πινο2)3x8πινα(με ένα ερωτηματικό!)3)2σατααυτάάάά!!μου στέλνεις πμ λίγο πριν την ομαδική να μου πεις λεπτομέρειες με τα χρήματα και που να στα καταθέσω..!Links ή "επισημο" ονομα. γιατι πχ τα sata υπαρχουν 3 διαφορετικα και 8πινα υπαρχουν για μητρικη αλλα και για καρτες γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSE1416003376 Απρίλιος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Αυτα ειναι.Και αλλα Ελληνικα "μεγαλα" μαγαζια κανουν και 5 μερες να ρθουν. Ποιος κανει θεματακι για ομαδικη? Ουπς!!!! Οσες φορες πηρα πραγματα απο overclockers, κανανε το λιγοτερο δυο εβδομαδες να ερθουν!!! (1 PSU την μια φορα, ενα σετακι μνημες την αλλη, δυο full body VGA waterblocks τις αλλες δυο φορες) WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Links ή "επισημο" ονομα. γιατι πχ τα sata υπαρχουν 3 διαφορετικα και 8πινα υπαρχουν για μητρικη αλλα και για καρτες γραφικων.sorryyyy!!!2 8πινα για κάρτα γραφικών και 1 για την μόμπο!!τα 8πινα με τα 6+2 πινς το ίδιο δεν είναι?αν ναι θα προτιμήσω τα δεύτερα(για την κάρτα γραφικών).. τα σάτα βγάλε τα θα κάτσω να χαζολογήσω και να προσπαθήσω να τα φτιάξω μόνος μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 20, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 sorryyyy!!!2 8πινα για κάρτα γραφικών και 1 για την μόμπο!!τα 8πινα με τα 6+2 πινς το ίδιο δεν είναι?αν ναι θα προτιμήσω τα δεύτερα(για την κάρτα γραφικών).. τα σάτα βγάλε τα θα κάτσω να χαζολογήσω και να προσπαθήσω να τα φτιάξω μόνος μου! Links ή "επίσημο" όνομα σου είπε βρε αδερφέ, τι δε κατάλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 21, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Links ή "επίσημο" όνομα σου είπε βρε αδερφέ, τι δε κατάλαβες; γιατί έτσι όπως τα έγραψα τι δεν καταλαβαίνεις?τελοσπάντων βγάλτε με εμένα από την ομαδική τα παραγγέλνω τώρα γιατί θέλω ψυγείο και μπλοκ και κάτι άλλα μαζί που είναι βαριά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 γιατί έτσι όπως τα έγραψα τι δεν καταλαβαίνεις?τελοσπάντων βγάλτε με εμένα από την ομαδική τα παραγγέλνω τώρα γιατί θέλω ψυγείο και μπλοκ και κάτι άλλα μαζί που είναι βαριά..αν κοιτουσες στο site θα εβλεπες οτι ειχε 2 μαρκες επομενως αυτο που ζητουσε ηταν λογικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 22, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Bump.Εγινε splitted το thread.Ρε παιδες θα ορκιζομουνα οτι ηταν φθηνοτερα τα καλωδιακια.Για πειτε και εσεις.Ισως βρουμε κανα Γερμανικο site.10 Λιρες δεν ειχε σιγουρα τελευταια φορα που κοιταξα το 24πινο.Edit: Caseking is kinda cheaper (+ prices in Euros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 22, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Neph κοίτα και στο chilledpc και specialtech αμφοτερα και τα δυο βρετανικα με μικρο κοστος στα μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 22, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Η ομαδική θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τα NZXT? Ρωτάω επειδή γλυκοκοιτάζω τη Venomous-X και δεν υπάρχει πουθενά εδώ.εχουν τα multirama extreme αρκετες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 22, 2010 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 fak έχει στο kustompc.co.uk 9 24pin nzxt με 4 λιρες το κομματι.Καποιος να κάνει την παραγγελια.Θέλω 1 σιγουρα.http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_1819.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 22, 2010 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 κι εγω 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 22, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Λεωνίδα, ενδιαφέρομαι για αυτά :http://www.nzxt.com/new/product_detail.php?series_name=Premium+Cables&series=13&id=47http://www.nzxt.com/new/product_detail.php?series_name=Premium+Cables&series=13&id=51Για λεφτά, λογαριασμό, διαδικασία, κλπ, κλπ, κλπ στείλε μου π.μ.Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 22, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 KustomPcs λετε?Η αληθεια ειναι οτι τα γερμανικα του Caseking με τρομαζουν λιγακι.Ανεστη πες τι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 22, 2010 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Caseking δε φέρνει Ελλάδα, τελευταία φορά που κοίταξα. Πριν λίγες μέρες δηλαδήξ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.