sarymra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2010 αγορασα εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτιριστικα: επεξεργαστη AMD Athlon II X2 250 (sAM3, 3GHz), μητρικη ASUS, μνήμη 2 GB DDR3-1333, δισκο 500 GB, χωρις καρτα γραφικων. παω ο δυστηχης να βαλω τα windows 7 32αρια (τα οποια τα εχω εγκαταστηση με επιτιχια και σε αλλους υπολογιστες) γινετε η εγκατασταση και μολις ανοιγει ο υπολογιστης ολα δουλευουν σαν τρελα!!! το ρολοϊ που ειναι στην πλαινη μπαρα γυρναει ασταματητα, στο πληκτρολογιο και στο ποντικη μολις κανω 1 κλικ η εντερ ανοιγουν 10 παραθυρα ειναι σαν να του εχω βαλει τουρμπο......δεν μπορω να εκτελεσω καμια εργασια. εβαλα με τα χιλια ζορια ολους τους οδηγους απο την αρχη πηγα στο σαιτ της AMD αλλα τιποτα.οπως ειπα και παραπανω τα windows τα εχω βαλει και σε αλλους υπολογιστες και δουλευουν αψογα...εψαξα στο ιντερνετ για να βρω απαντησεις αλλα τιποταπεριμενω την βοηθεια σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 δοκιμασε καναν αλλο δισκο, γιατι απο καπου πρεπει να αρχισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 22, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2010 Τα windows που εχεις ειναι γνησια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Άλλαξε τον τίτλο στο thread σε κάτι περιγραφικό του προβλήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 1)The system clock may run fast when you use the ACPI power management timer as a high-resolution counter on Windows 2000-b...2)Κοιτα και εδω (νομιζω αυτο ειναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου... keyboard takes every keystroke and repeats it twenty or thirty times. )Μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Τα windows που εχεις ειναι γνησια? πολυ θα θελα να δω τι θα του πεις μετα αναλογα με την απαντηση που θα σου δωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 πολυ θα θελα να δω τι θα του πεις μετα αναλογα με την απαντηση που θα σου δωσει Τι να του πω δηλαδη το αυτονοητο... Αν χρησιμοποιει καποια <<σπασμενη>> εκδοση των windows τοτε το πιθανοτερο ειναι, οτι εκει ειναι το προβλημα του.. Αν παλι οχι δεν παει προς το παρον καπου το μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 23, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Μπα κατι τρέχει με την μητρική (νομιζω οτι οι ΑSUS με amd επεξεργαστή εχουν bug και θέλουν ενα update) το εχω ξανα ακούσει αυτο το φαινόμενο(η μητρική ορίζει λαθος τον χρόνο)..bios update θα πρότεινα σε πρώτη φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Τι να του πω δηλαδη το αυτονοητο...Αν χρησιμοποιει καποια <<σπασμενη>> εκδοση των windows τοτε το πιθανοτερο ειναι, οτι εκει ειναι το προβλημα του.. Αν παλι οχι δεν παει προς το παρον καπου το μυαλο μου πως γινεται τα περισσοτερα προβληματα που παρουσιαζουν τα windows να οφειλονται απο πειρατικες εκδοσεις,δεν μπορω να το καταλαβω Δλδ αν ειχες μια εκδοση που ειναι δοκιμασμενη ουκ ο λιγες φορες , θα δεχοσουν αν σου λεγαν οτι φταιει που ειναι πειρατικη εδκοση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 23, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Δλδ αν ειχες μια εκδοση που ειναι δοκιμασμενη ουκ ο λιγες φορες , θα δεχοσουν αν σου λεγαν οτι φταιει που ειναι πειρατικη εδκοση ;Αυτο τωρα οπως το θετεις, δεν μπορω παρα να συμφωνησω...Απο την αλλη ομως μια πειρατικη εκδοση ,οπως και να το κανουμε ειναι πειρατικη, και δεν μπορω εγω να προβλεψω την συμπεριφορα που μπορει να εχει στο καθε συστημα οποτε σε περιπτωση που υπαρχει καποιο προβλημα, παντα θα στριφογυριζει στο μυαλο σου μπας και φταει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 απο τα win95 που ειχα , προβληματα τρελας λογω πειρατικης εκδοσης δεν εχω συναντησει ποτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Απρίλιος 23, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 απο τα win95 που ειχα , προβληματα τρελας λογω πειρατικης εκδοσης δεν εχω συναντησει ποτε μου Ουτε γω για να ειμαι ειλικρινης, αλλα ποτε δεν ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.