Jump to content

τρέλα!!!!!

sarymra

Recommended Posts

αγορασα εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτιριστικα: επεξεργαστη AMD Athlon II X2 250 (sAM3, 3GHz), μητρικη ASUS, μνήμη 2 GB DDR3-1333, δισκο 500 GB, χωρις καρτα γραφικων. παω ο δυστηχης να βαλω τα windows 7 32αρια (τα οποια τα εχω εγκαταστηση με επιτιχια και σε αλλους υπολογιστες) γινετε η εγκατασταση και μολις ανοιγει ο υπολογιστης ολα δουλευουν σαν τρελα!!! το ρολοϊ που ειναι στην πλαινη μπαρα γυρναει ασταματητα, στο πληκτρολογιο και στο ποντικη μολις κανω 1 κλικ η εντερ ανοιγουν 10 παραθυρα ειναι σαν να του εχω βαλει τουρμπο......δεν μπορω να εκτελεσω καμια εργασια. εβαλα με τα χιλια ζορια ολους τους οδηγους απο την αρχη πηγα στο σαιτ της AMD αλλα τιποτα.

οπως ειπα και παραπανω τα windows τα εχω βαλει και σε αλλους υπολογιστες και δουλευουν αψογα...

εψαξα στο ιντερνετ για να βρω απαντησεις αλλα τιποτα

περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω

1)The system clock may run fast when you use the ACPI power management timer as a high-resolution counter on Windows 2000-b...

2)Κοιτα και εδω (νομιζω αυτο ειναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου... keyboard takes every keystroke and repeats it twenty or thirty times. )

Μπας και...

πολυ θα θελα να δω τι θα του πεις μετα αναλογα με την απαντηση που θα σου δωσει :p

Τι να του πω δηλαδη το αυτονοητο...

Αν χρησιμοποιει καποια <<σπασμενη>> εκδοση των windows τοτε το πιθανοτερο ειναι, οτι εκει ειναι το προβλημα του..

Αν παλι οχι δεν παει προς το παρον καπου το μυαλο μου :p

Μπα κατι τρέχει με την μητρική (νομιζω οτι οι ΑSUS με amd επεξεργαστή εχουν bug και θέλουν ενα update) το εχω ξανα ακούσει αυτο το φαινόμενο(η μητρική ορίζει λαθος τον χρόνο)..bios update θα πρότεινα σε πρώτη φάση...

Τι να του πω δηλαδη το αυτονοητο...

Αν χρησιμοποιει καποια <<σπασμενη>> εκδοση των windows τοτε το πιθανοτερο ειναι, οτι εκει ειναι το προβλημα του..

Αν παλι οχι δεν παει προς το παρον καπου το μυαλο μου :p

πως γινεται τα περισσοτερα προβληματα που παρουσιαζουν τα windows να οφειλονται απο πειρατικες εκδοσεις,δεν μπορω να το καταλαβω

Δλδ αν ειχες μια εκδοση που ειναι δοκιμασμενη ουκ ο λιγες φορες , θα δεχοσουν αν σου λεγαν οτι φταιει που ειναι πειρατικη εδκοση ;

Δλδ αν ειχες μια εκδοση που ειναι δοκιμασμενη ουκ ο λιγες φορες , θα δεχοσουν αν σου λεγαν οτι φταιει που ειναι πειρατικη εδκοση ;

Αυτο τωρα οπως το θετεις, δεν μπορω παρα να συμφωνησω...

Απο την αλλη ομως μια πειρατικη εκδοση ,οπως και να το κανουμε ειναι πειρατικη, και δεν μπορω εγω να προβλεψω την συμπεριφορα που μπορει να εχει στο καθε συστημα οποτε σε περιπτωση που υπαρχει καποιο προβλημα, παντα θα στριφογυριζει στο μυαλο σου μπας και φταει αυτο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.