PANYEN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 Παιδια καλησπερα. Εχω την πιο πανω παιχνιδομηχανη απο Ελλάδα, μετά από ταξιδι μου στην Αμερικη εχω αγορασει καποια παιχνιδια (family feud & medal of honour) τα οποια δεν μπορει να παιξει το WII μου? Μου βγάζει μηνυμα ότι δεν μπορει να τα διαβασει. Ξερει κανενας αν μπορω να κανω κατι για να μην πανε χαμενα? Ευχαριστω πολυ.
PANYEN Απρίλιος 21, 2010 Author #3 Απρίλιος 21, 2010 Δηλαδη φιλε το ξεκλειδωσω τελειως? Exω ακουσει και για ενα λογισμικο freeLoader λεγεται οπου με τη βοηθεια του μπορεις να παιξεις παιχνιδια απο αλλα region το χεις ακουστα?
SirDiman Απρίλιος 22, 2010 #4 Απρίλιος 22, 2010 Τα παιχνιδια που αγορασες ειναι NTSC ενω στην ευρωπη εχουμε PALΔεν προκειται να παιξουν εκτος αν κανεις software unlock.
GruntGR Απρίλιος 22, 2010 #5 Απρίλιος 22, 2010 http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=502&vmcchk=1&Itemid=66 Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σου πιανει σε ολα τα παιχνιδια γιατι δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα, το πουλανε και game explorers πανορμου στην προνομιακη τιμη των 29.90 ευρω Υπαρχει και η λυση με το πειραγμενο firmware που αναφερθηκε πιο πανω αλλα ουτε το εχω κανει, την εχω για casual χρηση την κονσολα 3 χρονια τωρα
PANYEN Απρίλιος 22, 2010 Author #6 Απρίλιος 22, 2010 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Θα το ψαξω και θα δω τι θα κανω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.