vasi Μάρτιος 19, 2011 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 yeah...back from the dead.....εδώ και 1 βδομάδα με έχει ταράξει...καμιά φορά χάνει ip και συχνότερα αποσυγχρονίζει τελείως από το dslam.....ευτυχώς είχα κρατήσει το κινητό του παλικαριού στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ και θα ρθει Δευτέρα απευθείας χωρίς μεσάζοντα στάδια στο 121 μιας και ξέρει το ιστορικό και ποια καλώδια (κεντρικό, απερχόμενο) να κοιτάξει.ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες βαράει 5 dc ανά ώρα.....μερικές φορές και απανωτά. μαμώ τα μπαλώματα στα Σεπόλια.Αν συνεχίζει έτσι φταίει η πόρτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 19, 2011 Author #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 δεν έχεις άδικο.....και μένα εκεί πάει το μυαλό μου....γιατί ο αποσυγχρονισμός δεν είναι ώρες αιχμής.....ακόμα και 4 το πρωί μπορεί να γίνει.....και χωρίς να έχει βάλει θόρυβο η γραμμή.τέσπα...Δευτέρα τα νεώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 20, 2011 Author #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 τα ίδια και σήμερα....από τις 3 και μέχρι 30λεπτά μετά που σας γράφω χάνει συγχρονισμό με dslam....ίδια ώρα και χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 20, 2011 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 Σου λέει να πας να κοιμηθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 20, 2011 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2011 ρεδώ έστρωσε κάπως η δουλειά έχω σπάνια αποσυνδέσεις και η ταχύτητα παραμένει καλή ( 1,4mb/sec average). Απλά που και πού (και με τα 2 μου ρούτερ κολάει και δεν δύχνει ιντερνετς και μόνο με restart φτιάχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 21, 2011 Author #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 γιατί κάθε φορά στο μαμημένο το ελλαδιστάν να πρέπει να σου βγει το λάδι για να γίνει σωστά μια δουλειά? φέρτε τεχνικό τους είπα στο 121 και τους δικαιολόγησα και ακριβώς την κατάσταση......και θεώρησαν σωστό αντί να μου στείλουν τεχνικό να μου ρίξουν την ταχύτητα από τα 17.000 στα 14.000 με snr 11 αντί 9..................φάγαν το κράξιμό τους σήμερα στο 121 πάλι....και ο υπεύθυνος για την ανεύθυνη αντιμετώπιση δια της πλαγίου οδού......και αναμένω σε 2 μέρες το πολύ να έρθει τεχνικός να δούμε που σκ@τά θα βρούμε προβληματικό μπάλωμα στα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalk Μάρτιος 23, 2011 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Kalhspera paidia. Fragma ekatsa kai diavasa to provlima sou giati pisteuw oti exw sxedon to idio provlima (lew sxedon giati me ton OTE den mporeis na eisai pote sigouros ti ftaiei). Vevaia allaxa paroxo (forthnet --> ote) prosfata alla o OTE edeixe tis protheseis apo poly nwris. H syndesh oloklhrwthike stis 18/03 kai h grammh doulepse mexri tis 21/03 apogeuma. To modem eixe synxrwnisei sta 16 me 16.5 kai exthes aposynxrwnise opistika mexri shmera. Evgala filtra syndesa to modem kateutheian me thn priza, evgala ta thlefwna apo alles prizes alla tpt. To exw dhlwsei idh vlavh ston OTE kai tous exw pei oti den thelw na peiraxoun thn taxythta apla gia na synxwnisei to modem kai na doulepsei alla thelw na kanoume komple thn douleia kai na vroume ti ftaiei kai na to ftiaxoume.Vash loipon ths empeirias sou pleon panw sto thema apo pou proteineis na xekinhsw na koitaw gia pithana provlimata?P.S1 Priza : Exw mia apo tis prwtes tou OTE pou evaze me tis DSL me ena pyknwth mesa. Ap oti mou eipan autes eixan provlima kai tis antikatestisan.P.S2 Kalwdia apo to kouti tis polykatoikias katw mexri to diamereisma mou? Palia pou to eixe koitaxei o aderfos mou pali o texnikos tou OTE pou to eixe psaxei gia arketh wra evlepe oti to modem katw sto kouti synxronize komple (psili taxythta, xwris DCs) kai panw sto spiti ginotan to panyghri me ta DCs klp.P.S3 To DSLAM apo to spiti mou einai peripou sto 1.5-2 xiliometra.Eyxaristw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 23, 2011 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Πάμε πάλι άλλη μια στα ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 23, 2011 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 γιατί κάθε φορά στο μαμημένο το ελλαδιστάν να πρέπει να σου βγει το λάδι για να γίνει σωστά μια δουλειά?φέρτε τεχνικό τους είπα στο 121 και τους δικαιολόγησα και ακριβώς την κατάσταση......και θεώρησαν σωστό αντί να μου στείλουν τεχνικό να μου ρίξουν την ταχύτητα από τα 17.000 στα 14.000 με snr 11 αντί 9..................φάγαν το κράξιμό τους σήμερα στο 121 πάλι....και ο υπεύθυνος για την ανεύθυνη αντιμετώπιση δια της πλαγίου οδού......και αναμένω σε 2 μέρες το πολύ να έρθει τεχνικός να δούμε που σκ@τά θα βρούμε προβληματικό μπάλωμα στα καλώδια. Για αυτό πληρώνεις ακριβά τον πΟΤΕ, για να έχεις αυτή την εξυπηρέτηση... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 23, 2011 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Για αυτό πληρώνεις ακριβά τον πΟΤΕ, για να έχεις αυτή την εξυπηρέτηση... :...:Γιατί απο εναλλακτικούς έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση; Για να ρωτήσει ο φράγμας τους γείτονές του που συγχρονίζουν.imho, κατανοώ οτι το 17 είχε γίνει συνήθεια που αυτομάτως μεταφράζεται σε δικαίωμα σε αυτή τη χώρα, θεωρητικά, αλλά οταν έχεις γραμμή που πιάνει στην πράξη το θεωρητικά μέγιστο που μπορεί να δώσει ο χαλκός για την απόστασή του και για τον α-β λόγω παρουσιάζει απώλειες, δεν είναι δικαιολογημένο να σπάσεις τα @@ του άλλου για να σε ξαναφέρει σε κείνο το επίπεδο πάση θυσία και να χαρακτηρίζεις απαράδεκτη κατάσταση κλπ κλπ. Εκτός και αν το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει έχει κάποιο SLA. Εκεί το συζητάμε.Οι 100άδες καλώδια δεν ειναι ραζιμ να περνάνε όπου νά'ναι και όποτε νάναι. Με το 14mbps του φράγμα άλλοι μπορεί να κάνανε τεμενάδες στον εκάστοτε πάροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 23, 2011 Author #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 περιμένω συνεργείο αύριο το πολύ μεθαύριο. αν δεν φτιάξει κάτι θα τους πω να με κλειδώσουν σε 12snr αντί ελεύθερο 9άρι που είμαι τώρα.......ούτως ή άλλως θα διακόψω σε 2μήνες που πάω φαντάρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 23, 2011 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Θα ησυχάσουν και λίγο στον ΟΤΕ. Αλίμονο στους καημένους της cosmote που θα σου supportάρουν το 3G που θα είναι gprs στην πινέζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 23, 2011 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Γιατί απο εναλλακτικούς έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση; Για να ρωτήσει ο φράγμας τους γείτονές του που συγχρονίζουν.Αμέ. Μια χαρά. Στην πολυκατοικία μου, ο δεύτερος έχει πΟΤΕ και συγχρονίζει στα 8. Εγώ στον τέταρτο με HOL στα 14.Φίλη στο γραφείο της έχει δύο συνδέσεις (για backup). Είχε αρχικά πΟΤΕ και έβαλε για backup τη HOL. Τελικά η HOL έγινε βασική γιατί συγχρονίζει στα 8 και δεν πέφτει ποτέ. Αντίθετα η άλλη συγχρονίζει στα 4.5 και πέφτει συνέχεια. Μιλάμε τώρα για το ίδιο γραφείο, το ίδιο κουτί, το ίδιο ΚΑΦΑΟ, έτσι; Όταν πήρε λοιπόν τον πΟΤΕ να τους πει ότι στα 4.5 πέφτει της είπαν να κατεβάσουν την ταχύτητα γιατί τα "4.5 είναι πολύ υψηλή και δε μπορεί να μείνει η σύνδεση εκεί για πολύ"!!!Και στο κάτω κάτω, και την ίδια εξυπηρέτηση να είχα, πάλι πληρώνω πολύ λιγότερα και δεν έχω την αίσθηση ότι τα λεφτά μου πάνε σε χαραμοφάηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 30, 2011 Author #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 τελικά το πρόβλημα είναι καλωδιακό (καφάο προς dslam) με βάση τον τεχνικό που ήρθε να το δει και μείναμε αρκετές ώρες πάνω από το καφάο παίρνοντας μετρήσεις και περιμένοντας να δούμε πότε θα πέσει η γραμμή.υπό κανονικές συνθήκες κλειδώνω στα 17.000/1000 με snr9.2 και line attn 25.8ακόμα και στα 15.000 που με κλείδωσαν δοκιμαστικά από το κέντρο ψηφιακού ελέγχου και snr 12....φάγαμε dc ξανά.και με βάση τις μετρήσεις το πρόβλημα εντοπίζεται στα κεντρικά καλώδια προς το dslam κολωνού......ο τεχνικός μου πε οτι θα προωθήσει το θέμα στα συνεργεία αποκατάστασης για τα υπόγεια καλώδια και αναμένω την εξέλιξη.δε ξέρω αν τελικά είμαι υπερβολικός ή όχι αλλά με βάση τη συμπεριφορά της γραμμής και 8άρα να είχα πάλι με dc θα την είχα....για να δούμε τι θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 30, 2011 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσα λεφτά θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για πάρτυ σου! Θα σκάψουν όλο τον Κολωνό τώρα για να σου αλλάξουν εσένα καλώδιο! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 30, 2011 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 τελικά το πρόβλημα είναι καλωδιακό (καφάο προς dslam) με βάση τον τεχνικό που ήρθε να το δει και μείναμε αρκετές ώρες πάνω από το καφάο παίρνοντας μετρήσεις και περιμένοντας να δούμε πότε θα πέσει η γραμμή.υπό κανονικές συνθήκες κλειδώνω στα 17.000/1000 με snr9.2 και line attn 25.8ακόμα και στα 15.000 που με κλείδωσαν δοκιμαστικά από το κέντρο ψηφιακού ελέγχου και snr 12....φάγαμε dc ξανά.και με βάση τις μετρήσεις το πρόβλημα εντοπίζεται στα κεντρικά καλώδια προς το dslam κολωνού......ο τεχνικός μου πε οτι θα προωθήσει το θέμα στα συνεργεία αποκατάστασης για τα υπόγεια καλώδια και αναμένω την εξέλιξη.δε ξέρω αν τελικά είμαι υπερβολικός ή όχι αλλά με βάση τη συμπεριφορά της γραμμής και 8άρα να είχα πάλι με dc θα την είχα....για να δούμε τι θα δούμε.δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και εμένα το ίδιο μου είχε πει ο τεχνικός του ΟΤΕ (που είχε στείλει η Tellas <-- lol ) πριν από κάτι μήνες και ακόμα περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 30, 2011 Author #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσα λεφτά θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για πάρτυ σου! Θα σκάψουν όλο τον Κολωνό τώρα για να σου αλλάξουν εσένα καλώδιο! :fist:και το point σου είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 30, 2011 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 και το point σου είναι? Να σου τη σπάσω και να σου φορτώσω όλα τα προβλήματα της οικονομίας μας Πάντως, όπως λέει και ο busa, αν ζητήσεις αλλαγή provider, που σημαίνει ότι θα πας σε άλλο καλώδιο τι πιθανότερο, θα ησυχάσεις πολύ πιό γρήγορα από το να περιμένεις να σκάψουν για σένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 30, 2011 Author #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Τελικά μετά από 5 ώρες αποσυγχρονισμού είμαι στα 12.000 με snr15 που προφανώς έβαλαν από το κέντρο ψηφιακού ελέγχου. Γιατί ήμουν 5 ώρες αποσυγχρονισμένος δε το ξέρω.....πιθανολογώ οτι έγινε από τη διαδικασία ελέγχου.... αύριο πάντως θα με πάρουν τηλέφωνο για νεώτερα.......τι να πω ρε γμτ......αν δω στο ιστορικό του router να αποσυγχρονίζει και με snr15 τότε κλάφτα χαράλαμπε.....ποιος καραγκιόζης πείραξε την καλωδίωση ή ποιος άχρηστος δεν έβαλε σωστό μπάλωμα στο χαλκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 30, 2011 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 υπομονή , μα καλά τι άλλο θα σου τύχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.