Jump to content

Πρόβλημα με FB

QQman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα !

Λοιπόν από εχθές που προσπάθησα να μπω στο FB, μου έβγαλε μνμ οτι είχα μπει απο "παραξενη τοποθεσια" και θα πρέπει να κάνω κάποια confirmation στο account για να με αφήσει να ξαναμπώ...και κάπου εδώ αρχίζει το κυρίως πρόβλημα.

Μου δίνει κάποιες captcha μαζί με το mail για να μου στείλουν ενα code για επαληθευση του account...απο χτες spammαρω αυτο το option δεν μου ερχεται τπτ...εκανα deactivate το spam filter και παλι τπτ...οποτε δοκιμασα να κανω reset το password, πάλι τα ιδια...δεν μου ερχεται τπτ απο mail.

Έλεγα να τους στείλω καποιο mail αλλα δεν υπαρχει καποιο να επικοινωνησεις με το team τους..

Ξέρει κανεις τπτ και τι παιζει ?

Ευχαριστώ !

Υ.Γ. Καποια info αν παιζουν ρολο. ISP Forthnet, Thunderbird για mail (δοκιμασα και απο το site της forthnet) και δοκιμες με Google Chrome, IE και Firefox.

Τσου, απο το κινητο μου μπηκα και μου το εβγαλε αυτο μετα πηγα και στο pc και μου βγαλε το ιδιο...

Εγώ αναφορικά, σε λογαριασμό γνωστού μια φορά που χρειαστήκαμε να κανουμε recover το password μας ήρθε το mail που λέει μετά απο 5 μέρες. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με αυτούς εκεί που το διαχειρίζονται.

Είναι μια ασχολία για την δουλεία κακά τα ψέματα, και για να ξανακανω account εκ νεου και φτου και απο την αρχη δεν παιζει...εψαξα στο Google πρωτα και διαβασα αρκετες παρομοιες περιπτωσεις αλλα καμια λυση εκει και αποφάσισα να ρωτησω τα πάτρια εδαφη..θα περιμενω καποιες μερες και το κακο ειναι οτι δεν εχουν mail να τους στειλεις...

Βασικα κ εμενα μου το εκανε, οταν προσπαθησα να μπω μεσω του iphone, αλλα οχι με του application, αλλα μεσω safari.

Βασικα κ εμενα μου το εκανε, οταν προσπαθησα να μπω μεσω του iphone, αλλα οχι με του application, αλλα μεσω safari.

Έκανες retrieve κλπ που σου λέει? σου έστειλαν mail εσένα ?

Mail οχι. Με ρωτησε ημερομηνια γεννησης και εγραψα το κειμενο του captcha μονο.

Απλα βλεπουν οτι η ΙΡ απόπου μπαινεις δεν ειναι ιδιας χωρας και για λογους ασφαλειας το κοβουν.

Mail οχι. Με ρωτησε ημερομηνια γεννησης και εγραψα το κειμενο του captcha μονο.

Απλα βλεπουν οτι η ΙΡ απόπου μπαινεις δεν ειναι ιδιας χωρας και για λογους ασφαλειας το κοβουν.

Δεν δεχεται την η/μ γέννησης μου ! FFS δλδ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.