Jump to content

My watercooling -Dangerden RBX waterblock

antonisk7

Recommended Posts

Αντωνη το καλυτερο που εχεις να κανεις λογω διαταξης μεσα στο κουτι σου ειναι να βαλεις εναν 8αρη-9αρη στο πλαινο πλεξι κι απο εκει με ενα Shroud να στελνεις τον αερα πανω τα μοσφετ. Ετσι δεν θα αλλαξει και η ροη μεσα στο κουτι, οποια κι αν ειναι αυτη.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Επιτέλους μετά από μία γερή αναβάθμιση μητρικής-επεξεργαστή- μνημών και κάρτας γραφικών ήρθε η ώρα για αναβάθμιση του νερού .

Παρελήφθησαν ενα chipset κι ένα vga block από Μιχάλη (eleven).Περισσότερες λεπτομέρειες σε σχετικό thread...

To αποτέλεσμα είναι άψογο και είμαι πολύ ευχαριστημένος !

post-53-1416070787,7508_thumb.jpg

Μπράβο Αντώνη

Αψογο το τελικό αποτέλεμα .Πολλοί σωλήνες αλλά χαλάλι :)

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος γιατί στο χρωστούσα .........................

Καλοδούλευτα ,μεγειές και ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια

Αρχική απάντηση από Vagouridis

.....Εαν και πιστευω κανα μπλοκ ακομα χωρα στο συστημα σου:)

Μη μου βάζεις ιδέες...αμα μπεις στο παιχνίδι σε πιάνει λύσα μετά..

Αρχική απάντηση από eleven

Πολλοί σωλήνες αλλά χαλάλι :)

Μπορούσα να κάνω κι αλλιώς ?

Αρχική απάντηση από eleven

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος γιατί στο χρωστούσα .....

Thx, όλα άψογα.:)

Αρχική απάντηση από chroma

Όπως είπα και στο msn άργησες να τα φορέσεις τα νερά αλλά τα έφτιαξές πολυ καλά.. Μπράβο!

Ναι ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τους φόβους μου και προσέχω αρκετά :) Περαν αυτού , το μπλόκ με το πλέξι θέλει ίδιαίτερη προσοχή στο σφίξιμο, λόγω o-ring, γιατί μπορεί άνετα να μετατρέψει το pc σε ένα όμορφο ενυδρείο

:tomato:

Αρχική απάντηση από antonisk7

Παρ'οτι φοβόμουνα τη λούπα με τα λάστιχα , τελικά εδειξαν χαρακτηρα... θυμίζω οτι ειναι τα πιο απλα και φτηνα που μπορούσα να βρω.

Δυστυχώς βιάστικα να χαρώ , σήμερα το πρωϊ ο σωλήνας είχε τσακίσει (κλαψ) και αναγκάστικα να βάλω προσωρινά σε εκείνο το σημείο έναν σφικτίρα να κρατάει στρογγυλή τη διατομή. Εν αναμονή ίσως tygon, μόνο για το συγκεκριμένο κομμάτι (άμα περισσεύουν σε κανέναν 30 cm...!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.