Jump to content

My watercooling -Dangerden RBX waterblock

antonisk7

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Αντώνη συγχαρητήρια για όλη την δουλειά και την παρουσιάση Απ οτι βλέπω απο τις μετρησεις σου δεν θα έχεις πρόβλημα με την προσθήκη δεύτερου και ίσως τρίτου μπλόκ

Καλως ήρθες λοιπόν στην Υγρή πλευρά

Αντωνη μεγειες και απο μενα για το καινουριο watercooling συστημα σου. Ελπιζω η παροτρυνση μου για αγορα του μπλοκ να αξιζε. Και παλι μεγειες.

Αντε τωρα πηγαινε για καμια αλλαγη του ολου Setup. P4 2.6/800αρη με P4P800.

Ευχαριστώ παιδιά, το όλο σύστημα βασίστηκε σε δοκιμασμένες ιδέες παιδιών που εδώ και καιρό έχουν κάνει κάτι ανάλογο.

Τώρα κοιτώ πως να χαμηλώσω λίγο τη θερμοκρασία της μητρικής η οποία παίζει 30-35ο C

(chipset, board ? η asus δεν διευκρινίζει που έχει τον σένσορα ).

Χμ, για δοκίμασε ένα ανεμιστηράκι στην περιοχή των mosfet...

Κάνα 40αρι αν βρίσκεται.... αν θυμάμαι καλά, εκεί γύρω έχει τον σένσορα....

Αν όντως ισχύει, λογικό να είναι τσιμπημένες οι θερμ.

Αρχική απάντηση από jax7480

Root αυτο που λες ισχυει για το P4P800. Ισχυει και για το Ρ4ΡΕ????

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω οτί εκεί το έχει....

Γι'αυτό του πρότεινα να δοκιμάσει.

Ναί όντως , είναι κοντά στα μόσφετ. Έβαλα τον 12αρι του ψυγείου με χαμηλές στροφές και έπεσε από 35-> 29-30 . Το ψυγείο δε χωρις ανεμιστήρα κανα μισάωρο και σήκωσε 1 μόλις βαθμό.... Αχ αυτή η υδρόψυξη θα μας πάρει τα μυαλά !!!

Βασικά στο συστημα υπάρχει ένας 12αρης που βάζει αέρα από εμπρός , αλλά φυσάει τους 4 σκληρούς οπότε και η συγκεκριμένη περιοχή των μόσφετ δεν ψύχεται επαρκώς εως και καθόλου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.