NooDle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 ρε παίδες χώρις να έχει κάποιο πρόβλημα το κοιτούσα και το έβαλα στο αυτί μου απο την μεριά που είναι το λεηζερ και ακούω κάτι να τσιρτσιρίζει μέσα.... το ακούω μόνο οταν το βάλω στο αυτί μου ... το δοκίμασα και σε άλλο πισι τα ίδια.Μονο οταν κλείνω το πισι σταματάει.Να μην ασχοληθώ καν ή είναι κατι που θα το βγάλει οφφ σε λίγο καιρό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Και το ΜΧ518 μου το κάνει, και μάλιστα το ακούω ακόμα κι' όταν είναι πάνω στο γραφείο :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Και το ΜΧ518 μου το κάνει, και μάλιστα το ακούω ακόμα κι' όταν είναι πάνω στο γραφείο :bad:λολ και τώρα? το αφήνουμε μέχρι να τα φτύσει? αν γίνει ποτέ αυτό.Εχει κανένας άλλο παρόμοια εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Επηρεαζει την αποδοση του?RMA στον retailer που το αγορασες.Αν αρνηθουν (το γιατι ρωτα τους ιδιους)Στειλε στην logitech και συντομα θα εχεις νεο (χωρις "μα και μου")-αυτα ισχυουν αν ειναι valid ακομα η εγγυηση σου- Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 4 μήνες το έχω απο γνωστό μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 4 μήνες το έχω απο γνωστό μαγαζίKαι ξαναλεω.Δημιουργει προβλημα στη λειτουργια του ο "ζουζουνιαρης" πυκνωτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Kαι ξαναλεω.Δημιουργει προβλημα στη λειτουργια του ο "ζουζουνιαρης" πυκνωτης? αυτο το ξέχασα.. Οχι κανένα πρόβλημα ζουζουνιάρη moderator δουλευει άψογα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.