Jump to content

amd 2600+ barton

mauros

Recommended Posts

παραθέτω τα στοιχεία του επεξεργαστή μου:

AXDA2600KV4D 9707997280630

AQXDA 0325UPMW

S/N 500099921679U

επειδή δεν ξέρω,θα ήθελα να μάθω αν ο επεξεργαστής αυτός ειναι καλός ή μούφα.Συνεπώς παρακαλω όποιον ξέρει να απαντήσει.Θα ήθελα και την γνώμη του vagouridi γιατι,όπως λέει και αυτός,he is old in texas:D

Γενικα οι 2600+ δεν πηγαιναν πολυ καλα.Τα 2200 θα τα πιασεις βεβαια ανετα (?)...

Ο δικος μου ο 2600+ 0325 παραδοξως ηταν παρα πολυ καλος (2400μηζ με 1.80v και αεροψυξη) αλλα εκεινος ηταν aqxea...

παραδόξως δεν στεναχωριέμαι γιατι έχω την ευκαιρία να τον αλλάξω:cool:

τι να ψάξω να βρώ?(για να παίξει watercooling μετα και mushkin μνήμες ώστε να κάνω κατι δυνατό)Ευχαριστώ για την βοήθια πάντως:)

Κατα την μετρια εμπειρια μου δεν παιζει ρολο ουτε η εβδομασα παραγωγης ουτε κατι αλλο περα απο τα 4 τελευταια νουμερα της πρωτης σειρας.Οσο μικροτερο τοσο καλυτερα.Κομματια που τελειωνουν αντι για 0630 σε 00χχ πανε καλυτερα .......βεβαια ποτε μην αφηνεις αδοκιμαστο κομματι ολο και κατι περιεργο μπορει να κατσει...

P.S. το ρητο old in texas ειναι κατι ασχετο με το εαν ειμαι παλιος η οχι...σημαινει περισσοτερο το στυλ : Ωπ φιλε μου ποτε πηρες 9800ΧΤ και τι εγινε η ΜΧ σου ? Α η ΜΧ old in texas.....

κοιτα,πηρα κατι απλες μνημες απο ενα φιλο μου (pc3200,το τριτο ζευγαρι που δοκιμαζω:mad: ) και μου δουλευει σταθεροτατα 11χ200,vcore1,76 (λιγο τσιμπημενη μαλλον για αυτα τα mhz).τον πηγα και 11,5χ200 με memtest error-free αλλα λογω θερμοκρασιας εκανε τα δικα του μετα απο καμποση ωρα στο quake.η ψυκτρα μου ειναι μια akasa απο αλουμινιο και βαση χαλκου και το φαν της βγαζει 35 cfm,της πλακας δηλαδη.οσο για το fsb πανω απο τα 200 οτι αποπειρα και να εκανα κατεληγε σε clearcmos ακομη και με ταση 2,8 στις μνημες.θα δοκιμασω για ψυξη κατι αλλο και θα δω.πάντως,αν και παντελως απειρος απο amd (3 μηνες τον εχω),πιστευω οτι κατι μπορει να κανει.ο π#@στης ο husky exei ena barton 2500+ που με αεροψυξητου δουλευει 2,4 μια χαρα με λιγο κρυο βεβαια και στην βεραντα:p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.