Jump to content

Fan 140 slim

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια πρεπει να βρω 14αρι slim για rad!!!και να ειναι και αποδωτικος!!!!Βρισκω μονο κατι Scythe αλλα 12αριδες!!!

Υπαρχει κανεις που να ξερει μοντελα,μαρκες???

δεν αξιζει να βαλω push-pull σε rad τετοιους 12αριδες στις 2000rpm αλλα δεν 8α τους βαζω τοσο δυνατα!!!

Γιατί θες 140άρι φουργούρι?

το ψυγειο που εχει ειναι το Monstra καλυτερα για μενα να βαλεις κανονικους 140mm οπως και να το δεις καλες αποδοσεις σε λεπτους δν θα βρεις

λεω να βαλω push-pull slim γιατι και μετα 2 monsta μεσα στο κουτι ειναι λιγο στριμοκολα οποτε ελεγα να το κανω ετσι για να γλιτωσω χωρο!

2 monsta μέσα στο κουτί και ψάχνεις να γλυτώσεις χώρο από τα 25mm των fan?!

Πρόκληση πάντως αυτά τα 2 να είναι μέσα...:o

Ποιος ο λόγος να βάλεις 140άριδες Αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να βρείς εύκολα? :crazy: :crazy:

Ποιος ο λόγος να βάλεις 140άριδες Αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να βρείς εύκολα? :crazy: :crazy:

+1

βάλε 120άριδες και θα είσαι κομπλέ. Έχεις περισσότερες επιλογές σε αυτήν την διάσταση.

οπως το ειπε εχει χωρο να βαλει και κανονικους επομενως ας βαλει κανονικους 140mm και να τελειωνει

+1

βάλε 120άριδες και θα είσαι κομπλέ. Έχεις περισσότερες επιλογές σε αυτήν την διάσταση.

E ά για σου για αυτό είπα.

Από 120άριδες να φάει και η μαρμάγκα..

140 και slim ομως..

Βάλε 120 και slim :p

E ά για σου για αυτό είπα.

Από 120άριδες να φάει και η μαρμάγκα..

140 και slim ομως..

Βάλε 120 και slim :p

μα οι slim δεν εχουν καλη αποδοση επομενως εφοσον θελει καλη αποδοση παει σε κανονικους (25mm) αρα εφοσον μπορει καλυτερα να βαλει 140mm ανεμυστηρες

Δεν έχει σημασία να κάνουμε μονοι μας συζήτηση αφού αυτός που τους θέλει δεν έχει γράψει ακόμα :) :whistling

Αυτός που μπορεί να κατατοπίσει τον Jimakis καλύτερα από όλους μας για το τι ανεμιστήρες πρέπει να μπουν στο Monsta είναι ένας : "κοπρίτης".

παιδια δεν μπορω να παιρνω συνεχεια τον γιωργο τηλ και να τον ζαλιζω!!!14αρι κανονικο 8α παω να ειναι να μην παω σε slim!!!αλλα ακομα δεν εχω βρει κατι καλο και α8ορυβο!

παιδια δεν μπορω να παιρνω συνεχεια τον γιωργο τηλ και να τον ζαλιζω!!!14αρι κανονικο 8α παω να ειναι να μην παω σε slim!!!αλλα ακομα δεν εχω βρει κατι καλο και α8ορυβο!

http://www.noiseblocker.de/en/produkt_luefter_nb-blacksilentpro_pk-1.php

http://www.noiseblocker.de/en/produkt_luefter_nb-blacksilentpro_pk-2.php

http://www.noiseblocker.de/en/produkt_luefter_nb-blacksilentpro_pk-3.php

δεν ξερω τι ανεμυστηρες θελει το Monstra low η High speed επομενως διαλεγεις τους ειδα πως δουλευουν σε ενα φιλο και μου αρεσαν πολυ ειχε τους 120mm στις 1400rpm (αυτους μου βαζει και μενα ο Kopritis)

αν το Monstra θελει δυνατους ανεμηστηρες ξεχνα τους αθορυβους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.