evolution Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 Ξερει κανεις αν ηSapphire Vapor-x 5870 εχτος απο το συστημα ψυξης διαφερει το pcb τις χαλασε το ανεμηστηρακι τις δικιας μου και θα παω για αλλαγη αλλα επειδη υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να βαλω νερο αργοτερα δν ξερω αν ειναι preference i costum το pcb τις. Η αγορα εχει γινει απο το πλαισιο στα 360 ευρω και η μονη χωρις μεγαλη διαφορα ειναι η Sapphire Vapor-x 5870 (ι powercolor δν μου αρεσει καθολου σαν ετερια ) και εφοσον θα την αλλαξω σκεφτομουν για τι vapor-x λογο του καλυτερου συστηματος ψυξηςΘα ηθελα οσο πιο γρηγορα γινεται απαντησειςΕυχαριστω -------------------------EDIT--------------------------------Aν εχει custom pcb προτεινετε μου απο καποια απο το plaisio μερχι τα 400 ευρω Gigabyte,MSI,XfX και Diamond
carrion Απρίλιος 20, 2010 #2 Απρίλιος 20, 2010 Γιάννη έψαχνα σε διάφορα φόρα για αυτό.Λένε ότι το revision 1 είναι με reference pcb ενώ το 2 όχι.Για να είσαι σίγουρος δεν στέλνεις και μια ερωτησούλα στην Sapphire;Πάντως την powercolor γιατί την φοβάσαι; Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και ο atiman πάνω σε αυτό.. αλλά τα πρώτα reference μοντέλα δεν πρέπει να είχαν άλλη διαφορά πέρα από τα logo.
evolution Απρίλιος 20, 2010 Author #3 Απρίλιος 20, 2010 Γιάννη έψαχνα σε διάφορα φόρα για αυτό.Λένε ότι το revision 1 είναι με reference pcb ενώ το 2 όχι.Για να είσαι σίγουρος δεν στέλνεις και μια ερωτησούλα στην Sapphire;Πάντως την powercolor γιατί την φοβάσαι; Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και ο atiman πάνω σε αυτό.. αλλά τα πρώτα reference μοντέλα δεν πρέπει να είχαν άλλη διαφορά πέρα από τα logo.πηγα εκει και μου ειπαν οτι ειναι πιο μεγαλο το pcb τις vapor-x και τελικα πηρα μια asus Που ειχαν αφου βεβαια μαλωναμε γιατι χωρις να μου το πουνε οταν πηγα στο ταμειο μου ζητουσαν 60 ευρω που ηταν η διαφορα αλλα τελικα εφυγα χωρις να πληρωσω τιποτα αφου ηρθε ο υπευθηνος και το κανονισαμε
carrion Απρίλιος 20, 2010 #4 Απρίλιος 20, 2010 πηγα εκει και μου ειπαν οτι ειναι πιο μεγαλο το pcb τις vapor-x και τελικα πηρα μια asus Που ειχαν αφου βεβαια μαλωναμε γιατι χωρις να μου το πουνε οταν πηγα στο ταμειο μου ζητουσαν 60 ευρω που ηταν η διαφορα αλλα τελικα εφυγα χωρις να πληρωσω τιποτα αφου ηρθε ο υπευθηνος και το κανονισαμε:worship:Αντε μεγιές σου τότε!Ωραίο το avatar...
csaris Απρίλιος 20, 2010 #5 Απρίλιος 20, 2010 Nα προσθεσω οτι ΟΛΕΣ οι reference ειναι ιδιες, ειτε sapphire, powercolor, asus, xfx κτλ μονο το αυτοκολλητο αλλαζει και το bios.Διαφορετικο bios απο οσο ξερω εχουν μονο οι asus και οι msi των οποιων η διαφορα με τα υπολοιπα ειναι οτι ειναι ξεξκλειδωτα. Ολες οι υπολοιπες "φορανε" το ιδιο bios και δεν ειναι αλλο απο αυτο της ΑΤΙ. Οποτε και powercolor να παρεις μπορεις να την φλασαρεις με το asus bios η το msi και δεν θα χεις κανενα προβλημα.
evolution Απρίλιος 20, 2010 Author #8 Απρίλιος 20, 2010 Μόνο το Παλάσιο* υπάρχει; ναι γιατι απο εκει εγινε η αρχικη αγορα η vaporX εχει ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ pcb απο τις ref, οχι μεγαλυτερο. αυτος εκει μου ειπε οτι ειναι μεγαλυτερο και τελος παντων δεν ειναι σαν το ref επομενως πηρα μια ref και τελειωσα τη powercolor δεν τη παω γιατι εχω παρει 3 καρτες τις και οι 3 πηγαν για RMA μπορει να ετυχε αλλα την αποφευγω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.