Jump to content

fake - αμεση βοηθεια

def

Recommended Posts

ΕΠΕΙΓΟΝ !!! Παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό, χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Μερισιώτης Βαγγέλης Ευαγγελισμός ΜΕΘ2 8,30-14,00 ώρες και 15,00-19,00 Χρειάζεται μεταμόσχευση συκωτιού, αίμα αποκλειστικά ομάδας «Ο αρνητικό».

Χαχαχα OWNED!

Σήμερα μου στείλανε email με pdf για το πως καθαρίζουνε τα ίχνη και τα πτώματα οι κολομβιανοί μαφιόζοι και μέσα στο pdf είχανε φωτογραφίες από sky burial στο Θιβέτ.

Έλεος με τις αργόσχολες "executive assistants" που σταματάνε την πασιέντζα μόνο για να προωθήσουν τα επείγοντα :boxed:

Λευτέρη, θα πας να δώσεις αίμα; :hehe:

Χαχαχα OWNED!

Σήμερα μου στείλανε email με pdf για το πως καθαρίζουνε τα ίχνη και τα πτώματα οι κολομβιανοί μαφιόζοι και μέσα στο pdf είχανε φωτογραφίες από sky burial στο Θιβέτ.

Έλεος με τις αργόσχολες "executive assistants" που σταματάνε την πασιέντζα μόνο για να προωθήσουν τα επείγοντα :boxed:

Λευτέρη, θα πας να δώσεις αίμα; :hehe:

Πετρο συγνωμη,επειδη ειμαι δια χειρστης σε μια ομαδα για καρκινοπαθεις μου στειλανε να το προοθησω.Μετα μουρθε μυνημα οτι ειναι πλακα.

Ζηταω συγνωμη απο ολο το φορουμ για την παραπληροφορηση:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.