perlepes Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2004 παιδια επειδη η dfi εχει το sounstorm πανω να την βγαλω την creative live 5.1?να εχω ηχο απο το sounstorm καλυτερα?απασχολει πολυ τον επεξεργαστη?τι λετε?να την κρατησω την live ναι ή ου?thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 Απ'οτι ειχα διαβασει(γιατι ειχα κι εγω την 5.1) ειναι καλυτερο το soundstorm σε ποιοτητα απο την Live 5.1 Μαλιστα αρκετη ειπαν οτι ειναι στα επιπεδα της Audigy1 ισως και λιγο καλυτερο.Για την ποσοτητα της CPU που χρησιμοποιει μαλλον δεν πρεπει να ανησυχεις. Περιπου 2.5-3% απ'οτι ειχε διαβασει. Λιγο πιστευω οτι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 και εγω αυτα εχω ακουσει. αλλα χρεισημοποιο το soundstorm και εχω την aydigy να καθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 Κράτησε το soundstorm... εγώ την έβγαλα την audigy εντελώς. Πάντος το καλό είναι ότι είναι μέσα στο south, και όχι σε ξεχωριστό chip (βλέπε c-media) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 Soundstorm Ruleezzz......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Ιανουάριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 Επειδη ειχα και γω τη live 5.1....φιλε soundstorm πολυ καλυτερη και σωστα 5.1 καναλια στα mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.