morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2010 Συμφορουμιτες καλησπερα σας. Μας εχει τεθει ενα ερωτημα προς αναπτυξη στη σχολη μου (φυσικο) και θα ηθελα βοηθεια εαν καποιος φυσικα μπορει να τη δοσει.Το ερωτημα ειναι να βρειτε τα 3 σοβαρα λαθη που εχει το βιβλιο β λυκειου κατευθυνσης φυσικης οσον αφορα τη θερμοδυναμικη. Αυτα! εαν καποιος ξερει ας βοηθησει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 αν επιτρέπεται σε ποιο μάθημα σας βάλανε τέτοια εργασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Θερμοδυναμικη! Δεν ειναι υποχρεωτικη απλα προσπαθω να την κανω κυριως απο περιεργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Δεν ξέρω αν το έχεις το βιβλίο. Αν δεν, κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Απρίλιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι εκεί αλλά αξίζεια να ψάχεις ischool.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 19, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Δεν ξέρω αν το έχεις το βιβλίο. Αν δεν, κλικευχαριστω . Υπαρχει και δωρεαν απο το υπουργειο http://www.pi-schools.gr/lessons/physics/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.