Spartiatis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2004 Παιδια δεν ξερω αν εχετε λαβει γνωση αλλα βγηκαν στη φορα κατι νεα (modified) bios για 9800p kai pro σε 9800XT. To ΝΕΟ ειναι οτι αυτα τα bios ειναι για 128mb ram και οχι για 256 αρα καθονται καλητερα στης καρτες μας. Εγω δοκιμασα στην club3d9800pro μου και παιζει κανονικα με φρεσκο install σε drivers φυσικα. Το μονο παραξενο που ειδα ειναι κατι μαυρες γραμμες στο 3dmark2003 σε ορισμενες σκιες αλλα μονο αυτο. Απο επιδοση ειδα λιγο διαφορα ...δηλαδι στο 3dm2k3 εκει ποθ επιανα ανωτατο 6750 με ιδιο overclock σε cpu και vga τωρα επιασα πανο απο 7050 με περιθωριο για καλητερα score. H σελιδα ειναι ΕΔΩ Προσπαθηστε να βαλετε το βιος που ανηκει στην καρτα σας η τουλαχιστον ενα που υποστιρηζει τον τυπο μνημης σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Θα το δοκιμάσω(ίδια κάρτα έχουμε) και το κρίμα στο λαιμό σου, Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι το flashback σε περίπτωση που δεν παίξει καλά το νέο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [17-01-2004 και 21:41] Θα το δοκιμάσω(ίδια κάρτα έχουμε) και το κρίμα στο λαιμό σου, Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι το flashback σε περίπτωση που δεν παίξει καλά το νέο ? Εαν εχεις ξανακανει flash kai ξερεις τη διαδικασια τοτε δεν ειναι τιποτα. Φαντασου οτι εγω δοκιμασα 10 εκδωσεις(απο αλλες καρτες) bios μηπος βρω καποιο να μου δινει καλυτερα ρολογια στη μνημη με συνεπεια τις 7 απο τις 10 να μην εχω οθονη στο αναμα και εδινα το επομενο βιος στα τυφλα με forced flash (me to flashrom εδινα την εντολη( flashrom -p 0 biosname.bin ) kai περιμενα περιπου 30 δευτερα μετα τι σιγαση του floppy na κανω reboot. Μεγαλη βοιθεια ειωαι να εχεις ΚΑΙ το παλιο βιος στην ιδια δισκετα. Και αν ξερεις να φταιξεις βοοτdisk με etoimo batchfile me to palio bios akoma kalitera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitron1416003157 Ιανουάριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2004 Δε μου λες φιλε Σπαρτιατη, θερμοκρασιες σου δειχνει? Γιατι το overdrive στηριζεται σε μετρηση θερμοκρασιων.Η μηπως δε το εχεις enabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από digitron [21-01-2004 και 23:42] Δε μου λες φιλε Σπαρτιατη, θερμοκρασιες σου δειχνει? Γιατι το overdrive στηριζεται σε μετρηση θερμοκρασιων.Η μηπως δε το εχεις enabled? To OVERDRIVE υπαρχει ΜΟΝΟ στης πραγματικες ΧΤ αφου ΜΟΝΟ αυτες εχουν ενσωματομενο hardware sensing. Tα ανω ΒΙΟΣ ειναι απο PRO με καποιες αλλαγες που βοηθουν περισοτερο της ΜΝΗΜΕΣ.. Το OVERDRIVE panel λογικα δεν πρεπει να σου ανοιγει καν μεσα στης ιδιοτητες. Εμενα προσωπικα μοθ εδωσε 15-20% πανω στησ μνημες (απο 370 ανωτατο φτανει πανω απο 400 πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsaltos Ιανουάριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Φίλε Spartiati έχω την ίδια καρτούλα με σένα. CLUB 3D 9800 proΠοιο bios χρησιμοποίησες; Τι συχνότητες πυρήνα/μνημης πριν και μετα το flash?φτάνω με default ψύξη 380/365! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2004 Φιλε το βιος θα το βρεις στη σελιδα που αναφερω πιο πανω και υπαρχει ονομαστκο βιος για την καρτα σου.Τα ρολογια μου Πριν- 450 πυρινα 365-370 μνημηΜετα- 470 πυρινα και ανω του 400 για τη μνημη (αλλα το δουλευω στα 450/385 για να μη κουραζετε χωρις λογο)Τα ανω ρολογια ειναι με ψυχτρες στησ μνημες και το VGA Silencer στον πυρινα.ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΟS To προγραμμα για το flash εδω Φταιξε ενα bootdisk me ayto to programma kai vale to Flashrom kai to Bios mazi sto ΒΟΟΤDISKΠριν βαλεις το ΒΙΟς στη δισκετα κανε το RENAME σε κατι πιο μικρο για να το θυμασε.Τωρα εφοσον εκανες βοοτ και σε εβγαλε στο A:/ δωσε την εντολη flashrom -p 0 bios.bin (οπου bios.bin δωσε το ονομα του βιος που εκανες rename) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsaltos Ιανουάριος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Το δοκίμασα.....Πυρήνας με default cooling 430Μνήμη ανεβηκε μέχρι 390, παραπάνω artifacts χωρις ψύχτρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2004 Επιτυχία και στην δικιά μου το flash...Βέβαια 'εβαλα από λάθος το new-bios της powercolor αλλά μια χαρά παίζει.... Καλού κακού, δώστε flashrom -s 0 original.bin πρώτα, ώστε να σώσει το stock bios στην δισκέττα, πρωτού φλασάρετε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Tι γινεται εαν εχεις καρτα club9800pro αλλα οχι με σαμσουνκ μνημες αλλα hynix κανα εναδιαφερον λινκ παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Μουαχαχα αυτοαπαντηθηκα http://www.hwtweakers.net/immagini/evcz/9800pro2xt/9800XT.zip Εδω ειναι για hynix συμφωνα με εναν τυπα στο μαχχ3δ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Και ναι ενας ακομα χαρουμενος κατοχος 9800ΧΤ.... Τελικα βρηκα τι φταιει για επιτυχημενα φλασαρισματα σε ΑΤΙ ( θυμηθηκα τοτε με τις 9500) πρεπει η δουλεια να γινετε ξημερωματα εχωντας ποιοι τεκιλα και canadian....και πρεπει καθως τα πινεις να εχεις μπροστα σου μια ομορφη υπαρξη ( να ειναι ομοργη πρωτου πιεις ε?ολα και ολα...).Αρε ....ειπαμε ονοματα δεν λεμε :devil: τα βολτ μοντ τα αφιερωνω για την παρτη σου αυριο.... :D :D :D ..Βαρανε τελικα αυτα τα "τρελλα νερα " τι λεω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Την flashara και εγώ σε XT.... . το μόνο που κέρδισα... απο 820 μνήμες..... 836 πάντα χωρίς artifacts:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Παιδια εχω την sapphire 9800pro AIW και παει ανετα 416/360.Παραπανω η μνημη βγαζει λιγα artifacts.Αν βαλω το bios υπαρχει περιπτωση λογω διαφορετικων timings/memory settings να παιζει 9800χτ default χωρις προβλημα?Για τις 9800pro aiw ποιο bios να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whodini Μάρτιος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 καποιο αλλο link παρακαλω? το site ειναι down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Δυστηχως ειναι αρκετα χλωμο το 3dmaxx να ξανασηκωθει .Τι καρτα εχεις και με τι μνημες μπας και το εχω το βιος και το κανω attach εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Μάρτιος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Σας δουλεύει 100% σωστά;Γιατί δοκίμασα καμιά ντουζίνα διαφορετικά bios , μαζί με αυτά του link του vagouridi , σε Club3D με Hynix.Με πολλά από αυτά δούλεψε αρκετά καλά , αναγνωρίζεται σωστά , αλλά είχε πολύ έντονα artifacts στο Game2 του 3DMark03.Έριξα τις συχνότητές της just in case , αλλά δεν...?????Για την περίπτωση που αποτύχει το flash και δεν υπάρχει καθόλου εικόνα , ίσως χρειαστεί και η παράμετρος -f για να ξαναμπεί το αρχικό bios (το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 15, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 Εμενα δυστηχως επαιξε κανονικα για 3 μερες μετα μπηκαν αλλοι cat και τον πηρε ο Διας....Ακομα το ψαχνω γιατι δεν το παιρνει το βιος καλα ( λογω του οτι εχω hynix μνημες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Μάρτιος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2004 ’λλη μια σελίδα με bios (περιλαμβάνει και hynix)http://mbnet.fi/elixir/XT/Αλλά ακόμα και βάζοντας το "σωστό" , καμία βελτίωση , πάλι χαμός στο Game2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 16, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2004 Είναι λογικό στο game 2 να έχεις αυτές τις γραμμές. Αν διαβάζες καλύτερα μέσα στο forum από το οποίο κατεβασες τα bios, όλοι τις έχουν αυτές τις γραμμές. Είναι και το μόνο μειονέκτημα. Πολλοί επίσης λένε ότι οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται σ' αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν τις συναντάς πουθενά, παρά μόνο στο επερχόμενο Far Cry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.