psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2010 λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής. έχω το κύριο pc μου στο δωμάτιο και θέλω να κάνω ένα ασύρματο δίκτυο με συσκευή που βρίσκεται στο σαλόνι (άλλο pc ή egreat eg-m31b). για το λόγο αυτό τοποθέτησα στο pc το ασύρματο στικ της tp-link tl-821n και στο σαλόνι έβαλα το access point της ίδιας εταιρίας (tl-wa901nd). ο λόγος που επέλεξα τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι επειδή υπόσχονται wireless n δίκτυο. τα πήρα με την προοπτική των 300mbps έτσι ώστε να είμαι σίγουρός ότι τουλάχιστον θα έχω τα 10! έλα μου όμως που ούτε τόσα δεν πήρα! πιο συγκεκριμένα οι ταχύτητες που πιάνω είναι 400-500 kb/s που σημαίνει ότι για να στείλω μία ταινία hd στο σαλόνι θέλω περίπου 4,5 ώρες! πείτε μου λοιπόν: ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ?! τι ρύθμιση πρέπει να κάνω στο access point για να κάνω ικανοποιητικά τη δουλειά μου; έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία! παιδιά αναμένω προτάσεις και συμβουλές, ευχαριστώ προκαταβολικά...
trendy Απρίλιος 19, 2010 #2 Απρίλιος 19, 2010 Έχεις ήδη ανοίξει thread για το θέμαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=76505
ΝTG Απρίλιος 19, 2010 #3 Απρίλιος 19, 2010 και η συνεχεια ...εκει που λεει ο trendysΑυτο το thread...θα αυτοκαταστραφει..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.