Jump to content

AMD Phenom II X6 Benchmarks/σχόλια

Dem

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply
Καινούριο σύστημα Intel παίρνεις.Εξαπύρηυνο σύστημα δεν παίρνεις.

εαν εχεις περιορισμενο budget και εξαπυρηνο παιρνεις και τετραπυρηνο amd παιρνεις...

και τα παιρνεις αναγκαστικα κιολας, θες δεν θες

• 2 weeks later...

θα ηθελα καποιος κατοχος 1055 η 1090,να ποσταρει και "μετρηση"απο εφαρμογες,π.χ ποσο χρονο βγαζει το convertx todvd οταν ξεκιναει η μετατροπη(dvd rip) ταινιας 1-1.3 gb.

Η διάρκεια της ταινίας είναι αυτό που μετράει όχι το μέγεθος.

Στο convertx χρησιμοποιεί και τους 6 πυρήνες 100%? (σε μένα με 4 πυρήνες δεν πάει πάνω από 50-55%, μπορεί να έχω και παλιά έκδοση.)

Στο convertx χρησιμοποιεί και τους 6 πυρήνες 100%? (σε μένα με 4 πυρήνες δεν πάει πάνω από 50-55%, μπορεί να έχω και παλιά έκδοση.)

ενταξει στο περιπου,δεν ξερω αν χρησιμοποιει ολους τους πυρηνες.

φιλε μολις βρηκα την επιλογη στο convertx που χρησιμοποιει 8 πυρηνες(i7 860).97 λεπτα dvdrip,μου εγραφε 11 λεπτα,με 2 πυρηνες,οταν τους εβαλα ολους εγραψε 5 λεπτα,χωρις overclock.

για δώσε λεπτομέρειες για την επιλογή να έχουμε ολόκληρο ι7 στα 4ghz και να κανει 10 με 11 λεπτά :hug:

για δώσε λεπτομέρειες για την επιλογή να έχουμε ολόκληρο ι7 στα 4ghz και να κανει 10 με 11 λεπτά :hug:

cxtodvd 4 εκδοση 4.0.10.324,ρυθμισεις-επεξεργασια βιντεο,κατω απο το linear vso-πολυπηρινοι επεξεργαστες,μεγιστος αριθμος χρησιμοπ.πυρηνων(2)default,και με βελακια παει μεχρι 8!

• 2 weeks later...

μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα αυτη στις θερμοκρασιες,πια πρεπει να κοιταω για να ειμαι ασφαλες cpu οι τους πυρηνες?ειναι αναποδα η εμενα μου φαινετε εγω ξερω cpu μετραει το καπακι δλδ πιο κρυο απο τους πυρηνες η κανω λαθος?

1055temps.png

Uploaded with ImageShack.us

Όποια και να δείς είναι χαμήλες έτσι και αλλιώς. Εγώ κοιτάω απο το overdrive πάντως. Η amd έκανε φοβερή δουλειά με την κατανάλωση οι overclocked i7 αντίθετα ψήνονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.