Jump to content

crossfire

kolofagos

Recommended Posts

Λοιπον,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι ακριβος το crossfire??Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι συνδεεις 2 καρτες ΑΤΙ μαζι..Εκτος απ'αυτο σου προσφερει τιποτα αλλο?? Ποια η διαφορα αν συνδεσεις τις καρτες με crossfire η δεν εχουν γεφυρα μεταξυ τους??

Π.Σ Θυμαμαι οτι υπηρχε ενα παρομοιο τοπικ στο φορουμ,εκανα σερτς αλλα δεν καταφερα να τ βρω :giveup:

Εdit: Προηγουμενος εκανα ενα σερτς στις mobo του Πλαισιου να "γνωριστουμε" καλυτερα,κ ειδα οτι μερικες υποστηριζουν Crossfire ενω αλλες Hybrid Crossfire,επισης μερικες λενε και για Crossfire X..Aν μπορειτε να μ τ εξηγησετε γιατι με τις mobo δεν τα παω και πολυ καλα :to_pick_ones_nose3:

Για αρχη με το crossfire ειναι σαν να εχεις την δυναμη της μια καρτας σου χ2 το crossfire ειναι η ονομασια για τις ATI και SLI για τις NVIDIA...με αυτον τον τροπο αν πχ εχεις 1 4870 και κολαει σε καποιο pc αν βαλεις αλλη μια 8α δεις τεραστια διαφορα!!!εχεις ''σχεδον'' την διπλασια δυναμη!!!απο εκει και περατο crossfire X ειναι οταν εχεις πανω απο 2 καρτες σε τετοια διαταξη δηλαδη πχ 3χ4870 ή 4χ5870 και παντα για να γινει crossfire η Crossfire X πρεπει η καρτες να ειναι της ιδιας σειρας δηλαδη 48χχ 58χχ και παει λεγοντας το για το hybrid cf αν δεν κανω λα8ος ειναι οτι μπορεις να βαλεις μια ati και μια nvidia μαζι!!!που αυτο πιο παλια δεν γινοταν!

αα..τωρα το επειασα :pleasantry:

Θενκς!!!:agree:

Edit: Ξεχασα να ρωτησω..Αμα θελω να κανω Eyefinity με 3 Οθονες πρπ να εχω 3 καρτες η μπορουν και δυο (ati radeon HD 5850 1gb σ'αυτην την περιπτωση)???Πρπ να ειναι και οπωσδηποτε σε συνδεση cf??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.