Stallone Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2010 Καλημέρα παιδιά.Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει όριο στην ενεργοποίηση των Windows 7 (έκδοση ΟΕΜ);Χθες έκανα format και όταν πήγα να βάλω το product key, τα Win. δεν ενεργοποιούνταν. Έχω κάνει 5-6 format και ποτέ δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό.Αναγκαστικά έκανα τηλεφωνική ενεργοποίηση και ενεργοποιήθηκαν. Μετά από λίγο πήγα στο "σύστημα" και τι να δω!Απενεργοποιημένα πάλι (μόνα τους). Ξανά τηλεφ. ενεργοπ. και τώρα ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι ΟΚ.Μήπως υπάρχει όριο στις πόσες φορές; Αν ναι, δηλαδή μετά χάνουμε τα λεφτά μας;ΥΓ. Έχω τα Windows 7 Home Premium 32bit. (ΟΕΜ). Αγορασμένα από μαγαζί με το product key τους.Eυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Απλα θα ξαναπαρεις τηλέφωνο και θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Μου φενεται στα 3 activation "κλειδωνει" αλλα με ενα τηλεφωνο οπως ειπαν απο πανω, καθαριζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Δεν υπάρχει όριο ενεργοποίησης. Τα ΟΕΜ Windows όμως, "κλειδώνουν" σε ένα μηχάνημα, οπότε εάν αυτές οι 5-6 εγκαταστάσεις που έκανες ήταν στο ίδιο μηχάνημα δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Απρίλιος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 ΟΚ. Κατάλαβα!Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.