koshal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Γειά σας. Χρειάζομαι τα φώτα σας... Έχω ένα laptop με επεξεργαστή Core 2 Duo στα 2,4GHz. Δεν έχω κάνει overclocking καθόλου, το φαν του δουλεύει κανονικά και το έχω τοποθετημένο σε βάση της coolermaster με μεγάλο φαν. Γιατί έχω 77-80 βαθμούς συνεχώς χωρίς να τον ζορίζω? Παραθέτω φωτό. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Επειδή έχει μαζέψει σκόνη/χνούδια η ψύκτρα της CPU. Εάν έχεις τεχνικές γνώσεις που σου επιτρέπουν να ανοίξεις το φορητό (πρόσεξε μη παραβείς τους όρους της εγγύησης), άνοιξέ τον και καθάρισε τη ψύκτρα/ανεμιστήρα της CPU με κάποιο spray πεπιεσμένου αέρα, και άλλαξε και τη θερμαγώγιμη πάστα.Εάν δε μπορείς να κάνεις τα παραπάνω, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό.Επίσης δες τις θερμοκρασίες και με άλλα προγράμματα (everest, speedfan κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Η εγγύηση έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Τεχνικές γνώσεις ιδιαίτερες δεν νομίζω να απαιτούνται. Τη σκόνη την έχω φυσήξει.Από εβδομάδα, θα πάρω και θερμοαγώγιμη και θα δω...Μου φαίνεται κουλό πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Το έχεις ανοίξει το laptop στα εξ ων συνετέθη και έχεις φυσήξει τη σκόνη, εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Ναι, αλλά μέχρι εκεί. Δν έχω πειράξει ψύκτρα και δεν έχω δει σε τι κατάσταση είναι η πάστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.