giantdi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Καλησπέρα παίδες, Έχω το Lian Li X-1000 Case το οποίο έχει 3 ξεχωριστές ζώνες θερμότητας (Heat Zones) για την αποτελεσματικότερη ψύξη του κάθε εξαρτήματος. Στην 3η και τελευταία ζώνη θερμότητας τοποθετείται το τροφοδοτικού όπου υπάρχει ένας ανεμιστήρας 140άρης μπροστά που εισάγει αέρα, στο πίσω μέρος γρίλιες για την απομάκρυνση της θερμότητας και στο κάτω μέρος γρίλιες με φίλτρο σκόνης. Το ερώτημά μου είναι πως πρέπει να τοποθετήσω το τροφοδοτικό Corsair 850HX 850W που έχω ώστε να πετύχω καλύτερο airflow? Με τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού στην πάνω πλευρά ώστε να ρουφάει τον κρύο αέρα που θα φέρνει ο μπροστινός 140άρης του κουτιού και να τον βγάζει από πίσω ή με τον ανεμιστήρα προς τα κάτω ώστε να ρουφάει απευθείας καθαρό (λόγω του φίλτρου σκόνης) κρύο αέρα το τροφοδοτικό από τις γρίλιες στην βάση του κουτιού? Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αναμένω τις απαντήσεις σας!
Nephiλiμ Απρίλιος 17, 2010 #2 Απρίλιος 17, 2010 με τον ανεμιστήρα προς τα κάτω ώστε να ρουφάει απευθείας καθαρό (λόγω του φίλτρου σκόνης) κρύο αέρα το τροφοδοτικό από τις γρίλιες στην βάση του κουτιού? αυτο
MicAn Απρίλιος 17, 2010 #3 Απρίλιος 17, 2010 Στις περιπτώσεις που το τροφοδοτικό τοποθετείται στο κάτω μέρος του κουτιού, ο ανεμιστήρας προς τα κάτω, για να "ρουφάει" φρέσκο αέρα από κάτω και να τον εξάγει προς τα πίσω. Εξάλλου, αν δεις τις βίδες του τροφοδοτικού, θα διαπιστώσεις ότι και να θες δεν μπορείς να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα προς τα πάνω.
Vouk Απρίλιος 18, 2010 #4 Απρίλιος 18, 2010 Εξάλλου, αν δεις τις βίδες του τροφοδοτικού, θα διαπιστώσεις ότι και να θες δεν μπορείς να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα προς τα πάνω.Στο δικό μου Lian li μπορείς να τοποθετήσεις το τροφοδοτικό από όποια πλευρά θες, μάλλον για να ρωτάει ο φίλος κάτι παρόμοιο παίζει.
MicAn Απρίλιος 19, 2010 #5 Απρίλιος 19, 2010 Στο δικό μου Lian li μπορείς να τοποθετήσεις το τροφοδοτικό από όποια πλευρά θες, μάλλον για να ρωτάει ο φίλος κάτι παρόμοιο παίζει.Στην πρώτη φωτογραφία που έχει ποστάρει το παιδί δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
evolution Απρίλιος 19, 2010 #6 Απρίλιος 19, 2010 Στην πρώτη φωτογραφία που έχει ποστάρει το παιδί δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.Αν βλεπω καλα πιθανων εχει τη δυνατοτητα το ασυμενιο κοματι φενετε να ειναι βιδωμενο με 4 βιδες εκτος αν αυτα στηριζουν κατι αλλο παρομιο πραγμα εχω σε ενα nzxt που το κοματι που βιδωνει το τροφοδοτικο μπορω να το βγαλω και να το γυρισω αναποδα αν θελω
MicAn Απρίλιος 19, 2010 #7 Απρίλιος 19, 2010 Αν βλεπω καλα πιθανων εχει τη δυνατοτητα το ασυμενιο κοματι φενετε να ειναι βιδωμενο με 4 βιδες εκτος αν αυτα στηριζουν κατι αλλο παρομιο πραγμα εχω σε ενα nzxt που το κοματι που βιδωνει το τροφοδοτικο μπορω να το βγαλω και να το γυρισω αναποδα αν θελωΠιθανόν να έχεις δίκιο ...Όντως το ασημένιο πλαίσιο μπορεί να ξεβιδώνει και να τοποθετείται ανάποδα, ώστε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού να βλέπει προς τα πάνω.Ακόμη και έτσι να είναι, ο ανεμιστήρας πρέπει να είναι στραμμένος προς τα κάτω, ώστε να ρουφάει απευθείας φρέσκο αέρα από έξω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.