mitsos3008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2010 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να δω με κάποιο τρόπο ποιος με έχει στη λίστα επαφών του στο MSN και ποιος όχι!!Ξέρεις κανείς?Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 εγω δεν σε εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 αν δεν κανω λάθος, ο Pidgin που χρησιμοποιούσα μια εποχή σου έλεγε και αν σε έχει κάποιος και αν σε έχει μπλοκάρει. give it a try, ποτέ δεν ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Παντως μην εμπιστευτεις τις ιστοσελιδες που υποσχονται οτι το κανουν αφου πολλα μπορει να συμβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Νομιζω το mns plus εχει τετοιο Feature.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsos3008 Απρίλιος 17, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Όντως το msn Plus έχει αλλά σε εμένα τουλάχιστον δείχνει ότι'να ναι!!Π.χ. άτομα που μιλάμε κάθε μέρα μου δείχνει ότι δεν με έχουν!!Για αυτό ψάχνω για άλλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Απρίλιος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 ^^Αυτό δείχνει ποιοι σε έχουν προσθέσει στις επαφές τους, από τότε που άνοιξες το account. Εάν κάποιος σε αφαιρέσει, νομίζω ότι δε το δείχνει.^^Με το aMSN σε Linux, στα properties της κάθε επαφής, δείχνει και το "Has you: Yes" ή Has you:"No", το οποίο είναι τεσταρισμένο και δουλεύει. Είναι διαθέσιμο και για Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Απρίλιος 21, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Σε linux μπορείς με πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την βιβλιοθήκη που χρησιμοποιεί και ο pidgin να το δεις. Το υποστηρίζει.Η αλήθεια είναι ότι είμαι εκτός σπιτιού και δεν το θυμάμαι, αλλά σίγουρα μπορείς.Παίζει και σε windows να μπορείς από πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πάλι την βιβλιοθήκη (δεν θυμάμαι ποιά είναι, μόλις πάω σπίτι θα το κοιτάξω.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 21, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Παιζει με Pidgin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.