Jump to content

Restarts όταν παίζω Dota

giwrgos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα προβληματακι με το PC ...

Λοιπον ενω παιζω dota, ξαφνικα κανει restart to pc

Δεν γνωριζω αν εχετε ακουστα αυτο το game, απλα οι απαιτησεις του ΔΕΝ ειναι σημαντικες.

Ειμαι σιγουρος οτι ανταποκρινεται στις απαιτησεις αριστα, οποτε υπαρχει καποιο αλλο προβλημα που δν μπορω να καταλαβω. Αν εχετε ακουσει παρομοια ιστορια ή νομιζετε οτι μπορειτε να με βοηθησετε, θα το εκτιμουσα.... Ευχαριστω.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το restart και το PC σου.

Επίσης, άλλαξε τον τίτλο σε "Restarts όταν παίζω Dota", θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις :)

το w3 ειναι πολυ ευαισθητο στις μνημες. Τρεξε ενα ολονυκτιο μεμτεστ και δες αμα βγαζουν λαθη.Εμενα 2 στικακια που τα παιξανε ξεκινησανε με ρισταρτ απ το w3.

το w3 ειναι πολυ ευαισθητο στις μνημες. Τρεξε ενα ολονυκτιο μεμτεστ και δες αμα βγαζουν λαθη.Εμενα 2 στικακια που τα παιξανε ξεκινησανε με ρισταρτ απ το w3.

+1 , αν και συνηθως σε πεταει στα windows με καποιο error

Να υποθεσω δεν εχεις παιξει καθολου κανονικο wc3 να δεις αν κανει restarts παλι, γι'αυτο λες Dota? η το κανει ΜΟΝΟ στο dota?

ναι το εχω δοκιμασει μονο στο dota

το μεμτεστ δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν μπορεσα να το κανω instal μ ζητουσε καπιο cd....απο που να το κατεβασω???

(κ κατι ακομα κανει restart και οταν παιζω batlenet και singlplayer)

Το μονο παιχνιδι που ειχα προβληματα,συγκεκριμενα με την 5850 μου εβγαζε ωρες ωρες γκρι γραμμες και μετα κολλαγε ολο το συστημα με μονη λυση το ρεσταρτ.Βαζοντας τους νεοτερους drivers το προβλημα λυθηκε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.