darkCount Απρίλιος 3, 2006 #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris σού χω μια λύση jet: ένα μικρό banάρισμα και τέλος. Ένα μικρό banιάρισμα θα εννοεί ο sotiris ,έτσι για να ξεπλυθούν οι ρυθμίσεις βρε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 3, 2006 #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Βασίλη, μήπως έχεις στο profile σου Subscribed Threads? αν ναι, κάνε unsubscribe για να μην δέχεσαι mails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 11, 2006 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Μήπως να βγάζαμε την λέξη ΑΣΣ από το blocker? Χρησιμοποιείται σε πολλά σημεία και καταντάει ενοχλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 15, 2006 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Παιδες ενας φίλος μου θέλει να κάνει εγγραφή,πόση ώρα κάνει η ενεργοποίηση του λογαριασμού του?Περιμένει ήδη από χθες! Ευχαριστώ! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 5, 2006 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 παιδες δε μου ερχονται τα mail που ειδοποιούνε για απαντηση σε ποστ.είναι πρόβλημα του site ή απο το μαιλ μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν προκειτρε περι προβληματος , αλλα μια προταση εχω να κανω . Στις πωλησεις αρκετοι (και εγω) κανουνε νεα και νεα θεματα περι ιδιων πραγματων που ξομειναν απο προηγουμενες αγγελιες και απλα βαζουνε νεα θεματα γιατι εχουν τη δυνατοτητα να κανουν μονο ενα και τελευταιο ποστ περα απο το αρχικο, ,ετα κλειδωνει. Μηπως θα ητανε χρησιμο να γινοτανε μια αυξηση του αριθμου ποστ πριν κλειδωσει το θεμα? Με αυτό θα κάνουμε κάτι γιατί έχει ένα δίκιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 5, 2006 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 ουτε απαντηση σε αυτο το ποστ μου ηρθε γμτ.....και ας εγραψαν τα παιδια...τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 5, 2006 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Με αυτό θα κάνουμε κάτι γιατί έχει ένα δίκιο??? relax εχουνε ξαναπει...θα φτιασει και αυτο στο nda του rootX πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2006 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 g_0x, δεν μιλάς με τον παροχέα σου, μήπως τα θεωρεί spam και τα κόβει? γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αποστολές email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 5, 2006 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 αφου λετε οτι δε παιζει προβλημα μαλλον το μαιλ μου θα τα κοβει.θα στειλω ενα μαιλ αν είναι.thnx παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 5, 2006 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από RootX g_0x, δεν μιλάς με τον παροχέα σου, μήπως τα θεωρεί spam και τα κόβει? γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αποστολές email. Ούτε εμένα μου έρχονται emails, ούτε στα subscribed threads, ούτε στα PMs. Μόνο στα reported posts. Yahoo.co.uk εδώ από την αρχή και δεν έχω κανα μήνυμα του Λάμπη στο Junk email folder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 5, 2006 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Τις επιλογές στο προφίλ σας για την λήψη email τις έχετε ενεργοποιημένες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 6, 2006 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 omg Chosen.....hotmail έχεις στο profile σου, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 6, 2006 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Φάνη αυτή η gallery που είχατε πει για τα κουτάκια μας τι θα γίνει τελικά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 7, 2006 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 τελικα εστειλα mail στον παροχο (mail.gr) αλλα...νομιζω οτι απλα με εγραψε.ουτε απαντηση ουτε τιποτε.δοκιμασα παλι να δω αν λαμβανω αλλα τιποτε.οποτε gmail για παντα.μακραν το καλυτερο.οποτε συμπερασμα οτι δεν ηταν λαθος του λαμπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 9, 2006 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 12, 2006 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grαυτή η gallery που είχατε πει για τα κουτάκια μας τι θα γίνει τελικά??? όντως τι θα γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 12, 2006 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Σε καποια post δεν με αφηνει να κανω διαγραφη και μου βγαζει το ιδιο μνμ οπως τοτε που με ειχε μπαναρει chosen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 12, 2006 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 11:51] Σε καποια post σε καποια ή σε ολα; γιατι και αλλοι εκαναν παραπονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 12, 2006 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 αφεντικο και σε μενα το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.