jax7480 Σεπτέμβριος 23, 2005 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Αυτό πως το συμπέρανες? Αν δεν έχεις δώσει αλλού το password, χλωμό να μπορεί να μπει κάποιος. Εννοειτε οτι κανω πλακα(αν και καθυστερημενη η απαντηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Σεπτέμβριος 23, 2005 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Εμενα εδω και 2-3μερες μερικες σελιδες δεν μου τις φορτωνει σωστα και πρεπει να κανω refresh EDIT:Ακηρο.Τελικα μου το κανει και σε αλλα site και υποψιαζομαι η την HOL η τους τελευταιους nforce drivers 6.66.Το εχει παρατηρισει κανεις αλλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2005 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Το θεματακι με το ποπ-απ για τα νεα μηνυματα αρχισε να το κανει κ σε μενα. Δεν εχω αλλαξει κατι στο pc μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 23, 2005 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 και μενα δεν μου τα βγαζει ολα τωρα τελευταια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 23, 2005 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Μιας και ήθελα να το πω από καιρό ας το ξεφουρνίσω.Από την πρώτη μέρα που είμαιμ στο λάμπη τα προσωπικά μηνύματα έχουν δική τους λογική ως προς το αν και πότε θα μου εμφανιστούν. Στην αρχική σελίδα σχεδόν ποτέ δε βλέπω αν υπάρχει μήνυμα. Μία μέρα ανακάλυψα(για πολλοστή φορά ) τον assistant και μου λέει έχεις πμ. LOL λέω μέσα μου αφού η πρώτη σελίδα δε λέει τίποτα. Refresh στην αρχική του λάμπη "0 μηνύματα". Εντάξει λέω ένα έμεινε. Μπαίνω μέσα, όντως είχα μήνυμα. Γενικώς η πρώτη σελίδα ποτέ σχεδόν δε με ενημερώνει για νέα μηνύματα και ποτέ δεν έχω δει popup εκτός και αν το μήνυμα σταλεί ενόσο είμαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 23, 2005 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Το θέμα με τα πμ είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι workarounds έχει προτείνει ο κατασκευαστής, δεν έχουν αποδώσει. Σύντομα ελπίζουμε να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα, αναβάθμιση γαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 24, 2005 #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne Δεν ξέρω αν τα έχετε δει ή αν σας τα έχουν επισημάνει αλλά εδω και 3-4 μέρες βλέπω τα εξής:1. Η ώρα πήγε 2 ώρες πίσω (????? ) Τώρα αντι για 14.47 μου έγραφε 12.47 GMT? lol έτσι εξηγείται, κόντευα να φλιπάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2005 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 σε οσοσυς δεν βγαινουν τα νεα μυνηματα με ποπαπ , καντε ενα clear cookies + cache και παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 24, 2005 #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:10] σε οσοσυς δεν βγαινουν τα νεα μυνηματα με ποπαπ , καντε ενα clear cookies + cache και παιζει θα το δοκιμασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2005 #110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 04:06] GMT? lol έτσι εξηγείται, κόντευα να φλιπάρω... Ναι όντως η διαφορά ώρας προέκυψε επειδή στην μια δεν είμουνξ logged in και στην άλλη είμουν logged Αυτο με τις σελίδες συνεχίζει πάντως σε ie και υπ'οψιν είναι σε μηχανήματα φρέσκο install winxp pro sp1 χωρίς άλλα hotfix Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 5, 2005 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Παρατήρησα ότι όταν έχεις ενα πμ και ανοίξεις πολλά tabs σε κάθε tab o firefox πετάει ότι έχεις πμ. Δεν μπορεί να γίνει να το πετάει μια φορά; Επίσης έχει μειωθεί ο χώρος των πμ; Στην αρχή έβαζα καμια 20άρια (φλασιά, ο φάκελος inbox είναι shared με τον sent;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 5, 2005 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Aφου το ανοιγεις την ιδια στιγμη ευνοητο μου ακουγεται!Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι 200 στο συνολο(εισερχομενα-εξερχομενα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 20, 2005 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Δοκίμασα να στείλω ένα pm αλλά το mailbox του παραλήπτη ήταν γεμάτο. Το μήνυμα δυστυχώς μετά από αυτό χάθηκε. Δε θα μπορούσε να αποθηκεύεται κάπου (σαν draft) αυτόματα και να στέλνεται αυτόματα όταν υπάρξει χώρος στον παραλήπτη; Ή έστω να αποθηκεύεται κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 20, 2005 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Δοκίμασα να στείλω ένα pm αλλά το mailbox του παραλήπτη ήταν γεμάτο. Το μήνυμα δυστυχώς μετά από αυτό χάθηκε. Δε θα μπορούσε να αποθηκεύεται κάπου (σαν draft) αυτόματα και να στέλνεται αυτόματα όταν υπάρξει χώρος στον παραλήπτη; Ή έστω να αποθηκεύεται κάπου. δεν είναι στα σταλμένα σου?στα εξερχόμενα?μήπως για όλα φταίει το slack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 20, 2005 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 LOL Σωτηρη!Γι'αυτο που λεει ο Trendy συμφωνω.Πολλες φορες μου εχει τυχει κατι τετοιο κι αναγκαζομαι να το ξαναγραψω.Πολυ σωστη σκεψη κι ελπιζω να υλοποιηθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 21, 2005 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν είναι στα σταλμένα σου?στα εξερχόμενα?’μα ήταν λες να έκανα το ποστ;Αρχική απάντηση από sotirisμήπως για όλα φταίει το slack? Όχι η πανσέληνος φταίει, όταν έχουμε νέα σελήνη τα αποθηκεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 22, 2005 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 http://www.extremeshop.gr/product_info.php?cPath=26_49&products_id=193 παταω και δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.κατα τα αλλα ολα καλα...ie5,norton-ad-ware-spybot-peer gurdian,win xp sp2 gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 23, 2005 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 01:59] http://www.extremeshop.gr/product_info.php?cPath=26_49&products_id=193 παταω και δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.κατα τα αλλα ολα καλα... ie5,norton-ad-ware-spybot-peer gurdian,win xp sp2 gr εμμμμμ........το σαητ της διαφημισης εχει το προβλημα....οχι το λαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 30, 2006 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ρε παίδες πάιζει τπτ με τον σερβερ τελευταία? Και γιατί αυτό:Είναι φορές ανεξαρτήτου ώρας που πάω να μπώ και δεν εμφανίζει σελίδα.Είναι σαν να κόλλησε.. Δεν κάνει timeout απλά δεν φορτώνει.Οτενετ έχω και είναι μια χάρα απο όλα pps κλπ σε άλλα site δεν έχω πρόβλημα.. Τo ίδιο παρατήρησε και ένας φίλος με Pstn.WHATSUP????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 30, 2006 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN και μενα δεν μου τα βγαζει ολα τωρα τελευταια... moi aussi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.