Daffy Σεπτέμβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Ολα καλα κι σε εμενα... ΜΑΧΤΗΟΝ με sp2... Καλη δουλεια παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 22, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Εμενα μου κανει καποια προβληματακια του στυλ να βγαζει τον κωδικα της σελιδας ή ασπρη οθονη....Εχω το ΙΕ sp2 ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 22, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Βασικα δε ξερω αν ειναι προβλημα του lab ή της συνδεσης που εχω η οποια καθε τοσο με πεταει εξω διχως λογο!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Δεν ξερω αν το εχει παθει κανεις αλλος αλλα απο εχτες δεν ανεβαινουν τα post μου ...Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Σε καποιες κατηγοριες δεν ανεβαινουν οπως το Off-Topic και Δοκιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 αααααα thanks , μολις τωρα το προσεξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Νοέμβριος 30, 2004 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Παιδια θα ηθελα να επισημανω οτι οι ασπρες σελιδες ενω ειχαν μειωθει αισθητα μετα την επιθεση που πραγματοποιηθηκε μου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα. Επισης ο κωδικας της σελιδας εμφανιζεται οταν παω στο προφιλ και πατησω τα προσωπικα μυνηματα (συνηθως χωρις αυτο να ειναι κανονας). Εχω win xp sp2 με I.E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 30, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Έγινε παιδιά ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα το κοιτάξω πάλι και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Μολις σημερα πχ ειχα 1πμ...αν κ το διαβασα(κ το εσβησα κιολας)...οποτε γυρναω στην κεντρικη μου πεταει μηνυματακι οτι εχω 1 νεο πμ κτλ...!κ σε αλλη σελιδα μπηκα κ ξαναγυρησα στον λαμπη κ παλι το ιδιο με το σβησμενο μνμ...!Κ αυτο με τις ασπρες σελιδες....γινεται αρκετες φορες..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 7, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [03-12-2004 21:21] Μολις σημερα πχ ειχα 1πμ...αν κ το διαβασα(κ το εσβησα κιολας)...οποτε γυρναω στην κεντρικη μου πεταει μηνυματακι οτι εχω 1 νεο πμ κτλ...!κ σε αλλη σελιδα μπηκα κ ξαναγυρησα στον λαμπη κ παλι το ιδιο με το σβησμενο μνμ...!Κ αυτο με τις ασπρες σελιδες....γινεται αρκετες φορες..! Τα ίδια ακριβώς και σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Τωρα ειδα το θεμα και αναφερω και γω προβλημα με λευκες σελιδες. Μολις παω να ανοιξω για να δω ενα θεμα για πρωτη φορα ανοιγει λευκη σελιδα. Με τη δευτερη φορα ανοιγει κανονικα. Χρησιμοποιω Norton antivarius 2003 και.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Δεκέμβριος 26, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Eμενα μου τις ξαναεμφανισε εδω και 3 μερες ενω σημερα δεν μπορουσα να μπω για κανα 2ωρο που προσπαθουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 10, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 τι ειναι αυτο???μου το βγαζει οταν παω να δω ενα θεμα και οταν παω να κανω διωρθωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 10, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Μου το βγαζει οταν παω να κανω διωρθωση και να δω ενα θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Δώς μου 10 λεπτά να ψάξω κάτι να δω τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 10, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Μου το βγαζει οταν παω να κανω διωρθωση και να δω ενα θεμα! εμένα μου τα κάνει συχνά-πυκνά.....το κάνει πάντα την πρώτη φορά που ανοίγω το lab με τον IE (σε ότι κλικ και να κάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 10, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Τελικά με τα pop-up μηνύματα τι γίνεται ? εννοώ που της περισσότερες φορές δεν με πετάει παράθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Δώς μου 10 λεπτά να ψάξω κάτι να δω τι γίνεται. Αρχική απάντηση από spc εμένα μου τα κάνει συχνά-πυκνά..... το κάνει πάντα την πρώτη φορά που ανοίγω το lab με τον IE (σε ότι κλικ και να κάνω) ’λλαξα κάτι.. Για να δούμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 10, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DJD ’λλαξα κάτι.. Για να δούμε τώρα το πρόβλημα της 1ης σύνδεσης φαίνεται να λύθηκε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 10, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DJD ’λλαξα κάτι.. Για να δούμε τώρα τα ιδια δυστυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.