Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 7, 2006 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Δοκίμασες κωδικοποίηση Unicode UTF-8 και UTF-16; Συνήθως όταν δεν πιάνει καμία πιάνουν αυτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 7, 2006 #182 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 ενας ταχυσυνδεσμος για log out καπου στην κεντρικη ?? εκτος και αν δεν τον εχω δει τοσο καιρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 #183 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Σημερα διαπιστωσα ενα προβληματακι..Οταν εισαι στη σελιδα διαμορφωσης προφιλ και πατησεις TheLab.gr Forum > σε πεταει στην κεντρικη και οχι στο φορουμ.Πρεπει να πατησεις στο tab "forum" για να πας κατευθειαν φορουμ..τα ιδια και στα F.A.Q., μελη. ενω στην αναζητηση ας πουμε δουλευει κανονικα.Δεν ειναι και πολυ σοβαρω bug αλλα μιας και το παρατηρησα... Kαι απο τα pm γινεται αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2006 #184 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tarasque δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, εχω επιλέξει την αυτόματη ενημέρωση μέσω mail για τα θέματα που παρακολουθώ και χρησιμοπιώ το gmail. τα μηνύματα λοιπόν που λαμβάνω έμφανίζονται ως εξής: τι και αν του αλλάξω κωδικοποίηση, τα ίδια κάνει... (χρησιμοποιώ firefox) καμιά ιδέα ; υγ. σε άλλα φόρα δεν συναντώ τέτοιο πρόβλημα Δοκιμάζεις να αλλάξεις τη γλώσσα του gmail σε ελληνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 7, 2006 #185 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από naz ενας ταχυσυνδεσμος για log out καπου στην κεντρικη ?? εκτος και αν δεν τον εχω δει τοσο καιρο.... Δυστυχώς δεν υπάρχει στην κεντρική..... Μόνο στo forum και στο assistant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Σεπτέμβριος 7, 2006 #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Maki & astrolabo έχω το ελληνικό firefox και καμια κωδικοποίηση δεν παίζει, κινείται στα όρια του παράλογου το θέμα (για να μην πω μεταφυσικού!! :alien: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2006 #187 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Το gmail να γυρίσεις στα Ελληνικά, όχι τον firefox (btw, με Internet Explorer είσαι οκ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 22, 2006 #188 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει. παταω στο thelab assistant,στο forum πανω δεξια και δεν κανει τιποτα... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 22, 2006 #189 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει. παταω στο thelab assistant,στο forum πανω δεξια και δεν κανει τιποτα... :...: Μια χαρά παίζει εδώ με Opera, Firefox Και Internet Explorer. Έλεγξε τον popup blocker σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 24, 2006 #190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 πηγα στις επιλογες του firefox,ηταν τσεκαρισμενη η επιλογη για φραγη. την εβγαλα και τιποτα παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 23, 2006 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Δε μου ερχονται ολα τα mail οταν υπαρχει απαντηση...Μπορειτε να δειτε τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 23, 2006 #192 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα mail ειδοποίησης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Οκτώβριος 23, 2006 #193 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Δε μου ερχονται ολα τα mail οταν υπαρχει απαντηση...Μπορειτε να δειτε τι παιζει... mine too......κάποιες φορές δεν έρχονται όλα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 23, 2006 #194 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Είναι πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες απαντήσεις, αλλά δεν θα λάβετε άλλες ειδοποιήσεις εώς ότου επισκεφθείτε ξανά το Thelab.gr. πως ακριβως το εννοειτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 24, 2006 #195 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Tarasque μπορείς να βάλεις Thunderbird,να του περάσεις τις ρυθμίσεις του Gmail και να παίρνεις τα mail στο PC σου κατευθείαν χωρίς προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 24, 2006 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [07-09-2006 19:54] Δοκιμάζεις να αλλάξεις τη γλώσσα του gmail σε ελληνικά; δοκίμασα και έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, επαναλαμβάνω σε άλλα fora τα ελληνικά φαίνονται κανονικά! μονο στο lab το αντιμετωπίζω αυτό...(και με Internet Explorer τα ίδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 24, 2006 #197 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 11:28] Tarasque μπορείς να βάλεις Thunderbird,να του περάσεις τις ρυθμίσεις του Gmail και να παίρνεις τα mail στο PC σου κατευθείαν χωρίς προβλήματα... το ξέρω απλά επειδή χρησιμοποιώ πολλά pc με βολεύει το web based... άσε που είναι και εγκυκλοπαιδικό το ερώτημα γιατί συμβαίνει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 24, 2006 #198 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 πως ακριβως το εννοειτε; Ναι το ξερω αυτο βρε...το θεμα ειναι οτι εχω παρατηρησει πως υπαρχουν απαντησεις κανονικα στο thread αλλα δεν ειχε ερθει το mail...δλδ τυχαια το ειδα,και το παρατηρησα οτι σε αρκετα Posts δεν ειχε ερθει ειδοποιηση...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=457660#post457660 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 4, 2006 #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 να το υπενθυμισω και να πω πως μου ρθαν 32 mail σημερα σε μια ακυρη στιγμη....και απο αλλες μερες...Κατι παιζει με τον mail server να φανταστω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 25, 2006 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2006 Περισσότερο ερώτηση παρά αναφορά.... Πολλές φορές, εκεί που πάω να μπω στην κεντρική ή να δω τις νέες απαντήσεις, μου πετάει τη σελίδα με τον κώδικα αντί για την κανονική σελίδα.... Είναι δικό μου το πρόβλημα ή το παθαίνετε κι άλλοι; Firefox 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.