thrasher Ιανουάριος 30, 2006 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 αυτο το εκανε χθες σχεδον ολη μερα,κολλουσε,αλλα απο χθες το βραδυ εμενα δεν μου κολλαει πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 30, 2006 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 τα ιδια κι εδω χτες και προχτες...προχτες ολη μεραχτες απο το μεσημερι μεχρι πολυ αργα το βραδυ...μηπως εχουμε φορθνετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 30, 2006 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Παιδιά χλωμό να είναι το lab, εχθές συγκεκριμένα στο msn με ρώτησαν 2 παιδιά πότε θα σηκωθεί, την στιγμή που το έβλεπα οκ, και posts γινόντουσαν κλπ.Γενικότερα, όποτε κάνει κάποιος posts και είμαι μέσα, το τσεκάρω και δουλεύει οκ.Να σας θυμήσω ότι το thelab δεν είναι hosted στην Ελλάδα, αλλά US.edit: σύμφωνα με τον isp, παρατηρήθηκαν ορισμένα πρβλήματα routing, για την ακρίβεια :"Earlier today we became aware of an issue resulting in intermittent TCP connectivity problems for servers at DC2 routing towards specific destinations.Tonight we isolated the problem to a new backbone link and router, and at this time we have routed traffic around the link in question. The problem was hard to spot because it seems to only affect large TCP packets and is not visible with large ICMP pings or UDP traces.At this time, we continue to work towards a permanent solution..."Γι'αυτό ίσως ορισμένοι είχαν/έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι. Μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 30, 2006 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 εμενα σχεδον σιγουρα φταει η φορθνετ...ενω εγω δεν μπορουσα να μπωενα φιλαρακι με acn στον απο πανω δρομο εμπαινε κανονικα και επισης ενα αλλο παλικαρι με φορθνετ μερικα χιλιομετρα απο μενα παλι εμπαινε κανονικα...η φορθνετ παρεπιπτωντος δηλωσε προβληματα σε θεσαλλονικη,β.ελλαδα και μερικα μερη της αττικης...μαλλον ειμαι απο τους "τυχερους"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιανουάριος 30, 2006 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Eυτυχώς και εγώ κανένα πρόβλημα με Opera 851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Μάρτιος 11, 2006 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Ενα ασημαντο ορθογραφικο λαθος, απλα το βαζω για να το ξερετε (αν δεν το εχετε δει ηδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 12, 2006 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Tελευταια μου φορτωνει σελιδες και μου δειχνει και τον κωδικα που και που.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 19, 2006 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 δεν μπορώ να δώ π.μ. μου πετάει λευκή σελίδα και ολοκληρώθηκεwhy?το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο με iEμε firefox πάει αργά αλλα πάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 19, 2006 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Έχω παρατηρήσει ότι αφότου πατήσω το link για να δώ τα μη-αναγνωσμένα νέα μηνύματα στο φόρουμ και αφού περάσει σχετικά λιγη ώρα, είτε idle είτε διαβάζοντας μηνύματα, μου βγαίνουν όλα αναγνωσμένα και αναγκάζομαι να τα διαβάσω με τα ενεργά topics της τελευταίας μέρας.Firefox 1.5.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 28, 2006 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Εχω απενεργοποιησει να μου ερχονται mail για οτι απαντηση σε οποιο Thread εχω απαντησει αλλα συνεχιζουν να ερχονατι... Ξεχναω κατι? Μονο αυτο εδω εχω απενεργοποιησει.... Ειδοποίηση με Email εξ ορισμού Χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή, σας αποστέλλεται e-mail κάθε φορά που κάποιος απαντήσει σε ένα θέμα στο οποίο έχετε συμμετάσχει Πρεπει και κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2006 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 δεν προκειτρε περι προβληματος , αλλα μια προταση εχω να κανω . Στις πωλησεις αρκετοι (και εγω) κανουνε νεα και νεα θεματα περι ιδιων πραγματων που ξομειναν απο προηγουμενες αγγελιες και απλα βαζουνε νεα θεματα γιατι εχουν τη δυνατοτητα να κανουν μονο ενα και τελευταιο ποστ περα απο το αρχικο, ,ετα κλειδωνει. Μηπως θα ητανε χρησιμο να γινοτανε μια αυξηση του αριθμου ποστ πριν κλειδωσει το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 30, 2006 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν προκειτρε περι προβληματος , αλλα μια προταση εχω να κανω . Στις πωλησεις αρκετοι (και εγω) κανουνε νεα και νεα θεματα περι ιδιων πραγματων που ξομειναν απο προηγουμενες αγγελιες αρκετοί = ea6gka + family (''ξαδέρφια'' κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 30, 2006 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν προκειτρε περι προβληματος , αλλα μια προταση εχω να κανω . Στις πωλησεις αρκετοι (και εγω) κανουνε νεα και νεα θεματα περι ιδιων πραγματων που ξομειναν απο προηγουμενες αγγελιες και απλα βαζουνε νεα θεματα γιατι εχουν τη δυνατοτητα να κανουν μονο ενα και τελευταιο ποστ περα απο το αρχικο, ,ετα κλειδωνει. Μηπως θα ητανε χρησιμο να γινοτανε μια αυξηση του αριθμου ποστ πριν κλειδωσει το θεμα? Δεν έχεις άδικο. Θα το κοιτάξουμε το ΣουΚου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 30, 2006 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:54] δεν προκειτρε περι προβληματος , αλλα μια προταση εχω να κανω . Στις πωλησεις αρκετοι (και εγω) κανουνε νεα και νεα θεματα περι ιδιων πραγματων που ξομειναν απο προηγουμενες αγγελιες και απλα βαζουνε νεα θεματα γιατι εχουν τη δυνατοτητα να κανουν μονο ενα και τελευταιο ποστ περα απο το αρχικο, ,ετα κλειδωνει. Μηπως θα ητανε χρησιμο να γινοτανε μια αυξηση του αριθμου ποστ πριν κλειδωσει το θεμα? Καλο θα ηταν να γινει,αλλα με την προυποθεση οτι θα μπορει ν'απαντησει μονο ο δημιουργος(μην πιασουμε και την παρλα στις αγοροπωλησιες ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 30, 2006 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Καλο θα ηταν να γινει,αλλα με την προυποθεση οτι θα μπορει ν'απαντησε μονο ο δημιουργος(μην πιασουμε και την παρλα στις αγοροπωλησιες ). Σωστά, μόνο ο δημιουργός για 2-3 bumps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2006 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 ναι το ξεχασα μιλαμε για τον δημιουργο και μονο, απλα ειναι για την ελαχιστοποιηση των θεματων και προς αποφυγη παρεξηγησεων οπως πχ να βαζω την ιδια μητρικη και να νομιζουν αλλοι οτι βαζω 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 30, 2006 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Εχω απενεργοποιησει να μου ερχονται mail για οτι απαντηση σε οποιο Thread εχω απαντησει αλλα συνεχιζουν να ερχονατι... Ξεχναω κατι? Μονο αυτο εδω εχω απενεργοποιησει.... Πρεπει και κατι αλλο? Me αυτο βρηακε κανενας την λυση???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 2, 2006 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Την ώρα θα την φτιάξουμε;(είμαστε ακόμη 1 ώρα μπροστά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 2, 2006 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Me το προβλημα μου επισης...ακομα λαμβανω e-mail με το κιλο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 2, 2006 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Me το προβλημα μου επισης...ακομα λαμβανω e-mail με το κιλο.......... σού χω μια λύση jet: ένα μικρό banάρισμα και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.