TheLab Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2004 Αγαπητά μέλη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα με τις άσπρες σελίδες που εμφανιζόταν όταν ζητούσατε κάποιο link ή κάνατε κάποιο back στον Internet Explorer έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Επίσης ταυτόχρονα λύθηκε και το πρόβλημα που μερικές φορές δεν εμφανιζόντουσαν κάποια κουμπιά στην κεντρική σελίδα. Τρίτον, λύθηκε και το πρόβλημα που μερικές φορές αντί να βγαίνει η σελίδα που ζητήσατε να βγαίνει ο κώδικας της. Οπότε πλέον είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε καλύτερες και γρηγορότερες υπηρεσίες. Παρόλαυτα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα προβλήματα έχουν λυθεί θα θέλαμε να απαντήσετε όλοι στη δημοσκόπηση για το αν αντιμετωπίζετε ή όχι ακόμα τα προβλήματα. Αν απαντήσετε ότι ναι ακόμα έχετε προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τα πλήρη στοιχεία του Explorer που χρησιμοποιείτε, για το λειτουργικό σας σύστημα, για τα antivirus/firewalls που τρέχετε και τέλος τι ακριβώς κάνατε και εμφανίστηκε το πρόβλημα.ΠΡΟΣΟΧΗ! Από αυτή τη στιγμή και μετά ενημερώστε μας για προβλήματα και ΟΧΙ για μια ημέρα - δυο βδομάδες - τρεις μήνες πίσω.Με εκτίμηση, Η ομάδα διαχείρισης του Thelab.grΥ.Γ. Παρακαλούμε να κρατήσετε αυτό το θέμα μόνο για τα συγκεκριμένα προβλήματα. Αν αντιμετωπίζετε κάτι διαφορετικό από τα προαναφερθέντα, παρακαλούμε να ξεκινήσετε κάποιο νέο θέμα στην ίδια κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 Δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον σε ΙΕ6 sp1 και mozilla (εκεί πάντα δούλευε). Δύο αντίχειρες πάνω.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 μια χαρα και απο μενα.....ΙΕ6 Sp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 ναι τωρα τελευταια ολα μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 Και σε μενα δουλευει μια χαρα.Τα κολληματα βεβαια στην δουλεια συνεχιζονται λογω φυσικα Firewall στημενο απο τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2004 όλα όμορφα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Απρίλιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 μια απορια... εχω logαρει και θελω να ξεlogαρω.... ψαχνω μα δεν βρισκω το μαγικο κουμπάκι... που ειναι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από nycos [Σήμερα, στις 02:15] μια απορια... εχω logαρει και θελω να ξεlogαρω.... ψαχνω μα δεν βρισκω το μαγικο κουμπάκι... που ειναι???? Γεια χαρά, στην κεντρική σελίδα του forum, στην δεξιά κάτω γωνία, θα βρεις το "αποσύνδεση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Απρίλιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 μια χαρα ειναι! Δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε και ουτε τωρα εχω! IE6sp1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Aπο την εγγραφη μου δεν εχω παρατρσει προβλημα,,, (WinXP-SP1/ IE6SP1 & Firewall) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα (IE6 SP1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 ολα οκ κι εδω. Και τα χρωματα μου αρεσουν πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Νο problems at all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Κανένα πρόβλημα από εγγραφής παίδες και για μένα είτε με IE sp1 είτε με firefox:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Και εμένα έχει σταματήσει να κάνει τα προβλήματα που έκανε τον Νοέμβριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 ενω εχω βαλει να μην μου ερχονται πια email σε καθε νεα απαντησει στο φορουμ τα emails δεν σταματησαν και ερχονται κανονικοτατα. τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ενω εχω βαλει να μην μου ερχονται πια email σε καθε νεα απαντησει στο φορουμ τα emails δεν σταματησαν και ερχονται κανονικοτατα. τι φταιει? Περιεργο, δοκιμασες ενεργοποιηση και απενεργοποιηση παλι μηπως δεν πηρε την ρυθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 θα το κανω να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 31, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 ενταξη επιασε ολα τζετ τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 20, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.