RootX Μάϊος 20, 2004 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 ???Συγγνώμη, από την στιγμή που σου πίστωσαν στην κάρτα το ποσό, ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα?? Το ότι δεν τα πήρες μετρητά? αν τα έκανες ανάληψη δλδ από την πιστωτική, ή δεν πλήρωνες την μηνιαία δόση στην κάρτα ώστε να φτάσεις το ποσό των 113$, ποια η διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dika Μάϊος 20, 2004 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ!!!!!! ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΣΤΟ PAYPAL ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 20, 2004 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 μα στα ελληνικά ακάουντς δεν υπάρχει επιλογή για πίστωση πιστωτικής κάρτας (πόσο μάλλον ελληνικής)μόνο φόρμα για ανάληψη σε αμερικάνικο λογαριασμό τραπέζης. μας λες πως έγινε (έστω και αν δεν έγινε τελικά) ανάληψη σε πιστωτική?αν θες μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούλιος 19, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Ρε παιδια τι χρεωνει τελικα το paypal? Εκανα αγορα απο ebay και η πουτ@ν@ η western union μου χρεωσε 27ευρω εμβαστικα για αμερικη ΕΛΕΟΣ, Ενας φιλος μου πριν 4 μηνες ειχε δωσει 20. Οτι θελουνε κανουνε? Νομιζω οσα και να στειλεις το ποσο που σου χρεωνουν ειναι το ιδιο. Ξερει κανεις τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 19, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Όσες φορές έχω πληρώσει με paypal (αρκετές μπορώ να πω) καμία φορά δεν είχα παραπάνω ποσό πέραν του συμφωνημένου με το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιούλιος 19, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Δεν υπαρχει καποιο στανταρ ποσοστο που χρεωνει το Paypal? Παντως η western μου χρεωσε +27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Ιούλιος 27, 2004 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2004 To Paypal χρεώνει αυτόν που εισπράττει τα χρήματα...Το ποσοστό είναι από 2-4% ανάλογα με το αν γίνεται μετατροπή νομισμάτων , αν ο πωλητής είναι καλός πελάτης, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.