Jump to content

Asus Eee PC 1000HG & 3G κάρτα για internet

Chosen

Recommended Posts

Ψάχνωντας τρόπο για να έχω internet το καλοκαίρι στο νησί που δεν παίζει broadband, σκεφτόμουν μέχρι και iPad 3G να πάρω. Μου πέρασε σχετικά γρήγορα η προσωρινή αλλοφροσύνη που παραλίγο να μου κοστίσει 800 ευρώ και τελικά έδωσα 230 ολάκερα ευρώ και τσίμπησα ένα Asus Eee PC 1000HG με ενσωματωμένο 3G modem.

Μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ (3G broadband) τι παίζει περίπου στην Ελλάδα; Θα μπορώ μόλις προσγειωθώ να μπω σε ένα μαγαζί Vodafone και να τσιμπήσω μια SIM με credit για τον εν λόγω σκοπό ή παίζουν μόνο συμβόλαια; Οι χρεώσεις που κυμαίνονται; Παίζουνε τίποτα download quotas;

Επίσης, παίζουν όλες οι κάρτες παντού, ή να ψάχνω για συμβατότητα στο 1000HG;

Αυτά :)

Ναι πηγαίνεις σε ένα μαγαζί voda πέρνεις ένα πακετάκι των 20 ευρώ (με την ταυτότητα σου) και σου δίνουν μαζί και μια καρτούλα 10 ημερών δώρο που έχει όριο τα 10 gb

Είναι η μόνη που αξίζει σαν κάρτα κόστος 20 ευρώ αλλιώε μετά έχει 8 16 και 48 ωρών με πολύ μικρό όριο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.