Jump to content

Seagate Barracuda 7200.7 Plus - ST3160023A

JiMk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Αθόρυβος σε όλες τις καταστάσεις, οικονομικός, αξιοπιστία της Seagate... και τέλος, λατρεμένες επιδόσεις.:rolleyes:

post-39-1416070722,001_thumb.jpg

τους εχω σε raid 0.δεν λεω,καλα πανε αλλα αθορυβα μου δουλεψαν τις πρωτες 20-30 ωρες :p

προσεχε μην αρχισουν να κανουν σαν χαρμανιερα για μπετα!οι δικοι μου τουλαχιστον ετσι κανουν αλλα τον ηχο τους τα καλυπτουν τα 5 zalman που εχω στο κουτι:D

Δυστυχως απ'οτι ειδα αγορασες τον 160αρη. Και λεω δυστυχως γιατι ο 160αρης εχει αισθητη διαφορα στις επιδοσεις απο τον 120αρη. Δεν πειραζει ομως. Επιδοσεις οπως ειπε και ο vader οχι λατρεμενες, απλα καλες.

Αρχική απάντηση από Arapis-husky [16-01-2004 και 21:59]

αθορυβα μου δουλεψαν τις πρωτες 20-30 ωρες

το εξηγεις λιγο αυτο; ειμαι σε περιοδο αναδομησης :p και ψαχνω για ενα αθορυβο ζευγαρι για raid

edit: για τι vodka μιλαμε? :D

Καλα τζιμακο μιλαμε εισαι αισχρος ..... δεν παιζεσαι με τιποτα ...τσπ μεγεια ο δισκος σου εστω και πιο αργος απο τον 120αρη η απο μαχτορ

Ποιος σας είπε ότι είναι ποιο αργός?

και για του λόγου το αληθές. (chroma copyright)

post-39-1416070722,4528_thumb.gif

Αρχική απάντηση από .38-.45 [17-01-2004 και 02:13]

το εξηγεις λιγο αυτο; ειμαι σε περιοδο αναδομησης :p και ψαχνω για ενα αθορυβο ζευγαρι για raid

edit: για τι vodka μιλαμε? :D

Αν μιλάς για "ΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ" 2χ40maxtor dm8.. οι λεπτοί.

Εγώ το Raid με τους 2 80άριδες Plus9 το βρίσκω πιο αθόρυβο από έναν σκληρό WD που είχα!

Ελπίζω μόνο μήπως με τον καιρό αρχίσει και κάνει φασαρία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.